Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
28 September 2022
 

Reinfeldt; "Bjästa, Vellinge, Knutby är vår Axis av Ondska"

Publicerad: 2010-03-28

Under lördagskvällen höll president Reinfeldt ett tal till Nationen, i talet nämnde han ett antal för Sverige farliga orter och myntade genom sina uttalande också uttrycket "Axis av Ondska".

President Reinfeldt hade klargjort på fredagen att han skulle göra ett viktigt uttalande på lördagen och därför hade fler medborgare än vanligt bänkat sig framför sin Tv på lördagskvällen. Reinfeldt började talet med att meddela att landet situation är allvarlig;
- Kära svenskar, det råder kristider i Sverige, vi befinner oss i en lågkonjuktur, dessutom befinner sig vårt land i krig i Afghanistan, samtidigt är dock vår nation stark, men inom Sverige finns även obegripliga och hemska skamfläckar.

President Reinfeldt räknade sedan upp de orter han syftade på;
- Bjästa, där karlar är karlar och kvinnor är lösaktiga slynor som alltid vill ha till det, och ingen av invånarna kan någonsin medge när de gjort någonting fel utan istället går de samman och övertygar varandra om att de inte gjort något fel.

- Vellinge, där välbärgade och överviktiga baconätande skåningar vägrar hjälpa barn från krigshärjade regioner, och rädslan för det okända utländska är så stor att Coop i Vellinge fått plocka bort Eldorados TexMex-produkter från sina hyllor.

- Knutby, där folk går till kyrkan och ber så sött, sjunger psalmer tillsammans, dricker kaffe, och sedan går hem och på löpande band knullar sina barnflickor och varandras fruar.

- Detta är våran "Axis av Ondska", dessa orter med sina invånare som envist ska fortsätta med sina bakåtvända idéer utgör de ett allvarligt hot gentemot resten av Sverige. Det är viktigt att de här småaktiva, skenheliga och skvallrande människorna inte förpestar resten av landet, om vi är passiva kan det få katastrofala konsekvenser.

Presidenten gjorde sedan klart att han såg allvarligt på de tre orternas attityd och att han tänker ta i med hårdhanskarna för att deras beteende inte sprider sig.
- Vårt krig mot dessa orter har bara börjat, om du inte är med oss så är du emot oss, vi tar inga fångar och vi kommer förneka dessa ortsbor att sprida deras ideér utanför sina små inavlade samhällen.

- Tack allihopa, må herren välsigna Sverige, avslutade president Reinfeldt sitt tal.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN DN2 DN3 DN4 DN5 SvD SvD2 SvD3 SvD4
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 29 kommentarer

Jävla fjollor!
Väx up och fatta vad som verkligen hände! ni e alla lurade av dom! Väx upp och bli riktiga män som vi stockholmare! Broes before woes!!!!! Bjästa forever!!!

Lars-Ingvar, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Jävla Fjollträsk!
Ni säger att vi är onda men det är ni som inte förstår att vi måste beskydda honom och hans familj mot sådana här jävla gamar till kärringar som försöker förstöra allt vi byggt up här i Bjästa! Vi förtjänar inte era löngner! vi vet vad som är rätt och fel! det är ni som mobbar och förtalar oss! era fega fjolliga nollåttor!!!

Lars-Ingvar, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Jävla Fjollträsk!
Fan vad dryga alla är där nere!!! Fattar ni inte att han är oskyldig. det var dom där jävla tjejerna som hittade på alltihop för att tjena pengar!!!

Lars-Ingvar, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Må herren förvåna oss
Felet är att de är onda och bor i Bjästa. De kristna är extra onda då de i kyrkan applåderade våldtäkterna - alla vi andra tycker synd om tjejerna i stället. Bjästaborna borde idats läsa tidningarnas löpsedlar i stället för att onda sig hela tiden.

Jens-Jasper G., (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Må herren förvåna oss
Jaså? hurdå exakt är det deras fel då? Kan inte tänka mig det finns särskilt många i bjästa som kunde ha påverkat detta nämnvärt... Snarare är denna incident ett bevis på att vi inte är så fasligt olika i sådana här frågor som vi vill tro. Det gör inte det hela mer acceptabelt för det dock.

Disillusionerad Kristen, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet r lugnt ... sger Liam
Twingly BlogRank