Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
5 2023
 
Barnskötarens mössa vittnar degenererat moraliskt förfall.
Barnskötarens mössa vittnar degenererat moraliskt förfall.

Porrintresse oförenligt med förskolejobb

Publicerad: 2010-01-29

Barnarbetaren Mats Mügge blev nyligen sparkad från sin arbetsplats på en förskola på grund av att han på sin fritid bar en mössa av märket pornstar. Skenheliga föräldrar som som hänvisar till sex som "samlag" och endast utövar missionärsställningen blev mycket upprörda över detta klädval när de hittade hans bild på facebook.

Kvinnan som hittade Mats bild på facebook heter Jenny Svensson, hon ringde genast upp till förskolan för att klaga;
- Män är djur som har svårt att tygla sina djuriska lustar, jag tycker det är illa nog runt jul, midsommar och födelsedagar då jag måste ha samlag med min man. Jag brukar blunda och tänka på att vi kanske får ett till barn, och det gör det nästan uthärdligt, men bara nästan.

- När jag såg den otäcka mannen med hans hemska mössa förstod jag att här har vi en brutal sälle till man som antagligen ser ett nöje i samlag förutom i reproduktionssyfte, tanken äcklar mig!

Peter Wallebo, vd vid förskolan, samt även ett medicinskt under då han är den enda kända fallet där en svensk fötts utan ryggrad, kommenterar;
- Mats kunde inte fortsätta hos oss, att vilja ha sex som en porrstjärna är oförenligt med vår verksamhet.

- Det är helt enkelt omöjligt att sätta på översminkade stönande blondiner i tvåan samtidigt som man ska lära en grupp fyraåringar hur man spelar Cluedo. Då är det bättre att vi hyr in ännu en medelålders kvinna som bara sitter och fikar, berättar Peter Wallebo.

Många som sympatiserar med Mats pekar på att han faktiskt inte visat intresse för porr under arbetstid eller har burit mössan på förskolan, att han har rätt att göra vad han känner för på sin fritid, samt att bilder på facebook inte reflekterar hur han sköter sitt jobb.

Peter Wallebo menar att han inte ser något logiskt i det resonemanget;
- Vi äger vår personal och det betyder att de ska göra som vi säger, tycka som vi tänker, klä sig som vi vill och inte ha någon egen vilja eller egna intressen, både på jobbet och i privatlivet.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: Aftonbladet SvD Aftonbladet2 SydSvenskan Arbetarbladet
Annons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam