Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
4 Oktober 2022
 
Barnskötarens mössa vittnar degenererat moraliskt förfall.
Barnskötarens mössa vittnar degenererat moraliskt förfall.

Porrintresse oförenligt med förskolejobb

Publicerad: 2010-01-29

Barnarbetaren Mats Mügge blev nyligen sparkad från sin arbetsplats på en förskola på grund av att han på sin fritid bar en mössa av märket pornstar. Skenheliga föräldrar som som hänvisar till sex som "samlag" och endast utövar missionärsställningen blev mycket upprörda över detta klädval när de hittade hans bild på facebook.

Kvinnan som hittade Mats bild på facebook heter Jenny Svensson, hon ringde genast upp till förskolan för att klaga;
- Män är djur som har svårt att tygla sina djuriska lustar, jag tycker det är illa nog runt jul, midsommar och födelsedagar då jag måste ha samlag med min man. Jag brukar blunda och tänka på att vi kanske får ett till barn, och det gör det nästan uthärdligt, men bara nästan.

- När jag såg den otäcka mannen med hans hemska mössa förstod jag att här har vi en brutal sälle till man som antagligen ser ett nöje i samlag förutom i reproduktionssyfte, tanken äcklar mig!

Peter Wallebo, vd vid förskolan, samt även ett medicinskt under då han är den enda kända fallet där en svensk fötts utan ryggrad, kommenterar;
- Mats kunde inte fortsätta hos oss, att vilja ha sex som en porrstjärna är oförenligt med vår verksamhet.

- Det är helt enkelt omöjligt att sätta på översminkade stönande blondiner i tvåan samtidigt som man ska lära en grupp fyraåringar hur man spelar Cluedo. Då är det bättre att vi hyr in ännu en medelålders kvinna som bara sitter och fikar, berättar Peter Wallebo.

Många som sympatiserar med Mats pekar på att han faktiskt inte visat intresse för porr under arbetstid eller har burit mössan på förskolan, att han har rätt att göra vad han känner för på sin fritid, samt att bilder på facebook inte reflekterar hur han sköter sitt jobb.

Peter Wallebo menar att han inte ser något logiskt i det resonemanget;
- Vi äger vår personal och det betyder att de ska göra som vi säger, tycka som vi tänker, klä sig som vi vill och inte ha någon egen vilja eller egna intressen, både på jobbet och i privatlivet.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: Aftonbladet SvD Aftonbladet2 SydSvenskan Arbetarbladet
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 4 kommentarer

Löjligt
Löjligt att bli sparkad pga en mössa. Det vore ju annat om han hade skapat en samling skogsporr bakom dagiset. Att skapa skogsporrssamlingar är ju närmast en kulturgärning, men det ska inte göras nära något dagis.

Max Bge-Jensen, (för 38 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Min vision börjar bli verlighet
Skönt att alla inskränkningar som jag ville att samhället skulle ha börjar ta form efter lite mer än 60 år sen jag startade min världsturn där jag propagerade för åsiktsfrihet så länge man hade samma åsikt som mig

Adolf H, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Tröjorna
Hej. Nu säljer det tröjorna med fina tryck "THAILAND Peddo-Beach Club PATTAYA" i diskreta färj. Billiga.

Chaff Bajarr, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Men självklart!
Om vi nu ska bygga ett nymoralistiskt samhälle kan vi ju inte låta snusk och liderliga karlar besmitta barnen! Det förstår ju alla!

Jens-Jasper, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam
Twingly BlogRank