Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
30 September 2022
 
Bilden av den brutale polisen stämmer aldrig
Bilden av den brutale polisen stämmer aldrig

Bittra poliser protesterar*

Publicerad: 2011-06-16

Polisbrutalitet är en falsk beskrivning som den svenska polisen tröttnat rejält på, därför ska man börja dela ut virkade gosepoliser.

Gosepolisen skulle kunna lära personer som tror sig ha blivit utsatta för polisbrutalitet att poliser egentligen är mjuka och fina. Man kan prata med sin egen gosepolis om man har det svårt när man ska sova.

Om man tror att man blivit utsatt för oprovocerat våld eller har en vän som tyvärr dött i en poliscell när han eller hon egentligen trillat lite olyckligt och inte alls blivit slagen av polisen, då kan man krama sin polis och må mycket bättre igen.

Och det räcker det med en blick på den söta, virkade, lille kanaljen för att förstå att man bara inbillat sig alltihop och att det egentligen är de onda polishatande journalisterna och fotograferna som manipulerat bilder och fabulerat ihop hemska historier.

Det som tex hänt i Göteborg för tio år sedan, vid Hvidtfeldtska och Schillerska gymnasiet, det hände egentligen inte alls, det är bara en sjuk persons hemska hallucinationer.

Fast det var några dumma demonstranter som helt utan anledning kastade sten och det var ganska tråkigt. Det var egentligen det enda som hände för tio år sedan i Göteborg.

Allt ni läst om Osmo Vallo och den så kallade Baseballigan på Norrmalm i Stockholm är egentligen konspirationsteorier författade av samma personer som påstår att amerikanerna inte landade på månen, att UFO:n finns och att jorden är platt.

Och ingen går ju på sånt trams. Utom personer som borde bära tvångströja och bo på låsta avdelningar resten av sina usla liv.

Vi poliser är egentligen de finaste människor som finns på jorden. Om alla var poliser skulle det bli världsfred direkt.

* Hela denna artikel är en annons från Polishögskolan


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: GP GP 2 SR Ekot Nyheter 24 Expressen P3 Dokumentär DN Debatt SvD Opinion Arbetaren Zenit SÃ¥ gör vi i Göteborg 2001 Arbetaren Zaramis
Läsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 6 kommentarer

Teddy Bear
There is no police brutality, only teddy bears=) Hahaha!

Copenhagen Rats, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Fasces
Polisen måste helt klart leva upp till den våldsideologi som fasces (spöknippen) symboliserar och kräver. Att bära omkring fascistemblemet på uniform och mössa, att ständigt exponeras av detta våldsbejakande märke är givetvis något som förpliktigar, eller hur?

swed, (för 47 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Oprovocerat nedlsagen av snuten
Ha ha en kommunist som går i genom ett köpcentrum det skulle ju aldrig hända, för varför det?

Astrid Lindgrensson, (för 49 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Oprovocerat nedlsagen av snuten
Förra veckan blev jag oprovocerat nedslagen av polisen när jag gick genom köpcentret krossade skyltfönster längs vägen, slog ner gammal kärringar, sparkade omkull barnvagnar så ungarna rullade minst 15 meter bort, ha ha ha ha vilka mesiga morsor, sedan rånade jag småglin på deras pengar. Helt plötsligt utan förvarning kom det fram 20 poliser som började slå tillbaka mot mig. Vi kommunister stöder våld i alla former som inte drabbar oss själva.

Petter Niklas, (för 49 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Sanningen!
Jaha. Inte helt oväntat är vänstermurvlarna och rotar runt och letar smuts om vår rakryggade Poliskår. Konstaplarna gör sin plikt och får sen stå där ensamma och utlämnade. Men till skillnad från fegisarna på DN törs jag ta bladet från munnen; De förtjänade det, de där yrkesdemonstranterna, kommunistsvinen och knarkarna! Är man emot USA, Företagsamhet och Gud kan man inte vänta sig annat än batonger och kulor. Det borde alla begripa!

Jens-Jasper G., (för 49 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam
Twingly BlogRank