Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
18 Juli 2024
 
Bilden av den brutale polisen stmmer aldrig
Bilden av den brutale polisen stmmer aldrig

Bittra poliser protesterar*

Publicerad: 2011-06-16

Polisbrutalitet är en falsk beskrivning som den svenska polisen tröttnat rejält på, därför ska man börja dela ut virkade gosepoliser.

Gosepolisen skulle kunna lära personer som tror sig ha blivit utsatta för polisbrutalitet att poliser egentligen är mjuka och fina. Man kan prata med sin egen gosepolis om man har det svårt när man ska sova.

Om man tror att man blivit utsatt för oprovocerat våld eller har en vän som tyvärr dött i en poliscell när han eller hon egentligen trillat lite olyckligt och inte alls blivit slagen av polisen, då kan man krama sin polis och må mycket bättre igen.

Och det räcker det med en blick på den söta, virkade, lille kanaljen för att förstå att man bara inbillat sig alltihop och att det egentligen är de onda polishatande journalisterna och fotograferna som manipulerat bilder och fabulerat ihop hemska historier.

Det som tex hänt i Göteborg för tio år sedan, vid Hvidtfeldtska och Schillerska gymnasiet, det hände egentligen inte alls, det är bara en sjuk persons hemska hallucinationer.

Fast det var några dumma demonstranter som helt utan anledning kastade sten och det var ganska tråkigt. Det var egentligen det enda som hände för tio år sedan i Göteborg.

Allt ni läst om Osmo Vallo och den så kallade Baseballigan på Norrmalm i Stockholm är egentligen konspirationsteorier författade av samma personer som påstår att amerikanerna inte landade på månen, att UFO:n finns och att jorden är platt.

Och ingen går ju på sånt trams. Utom personer som borde bära tvångströja och bo på låsta avdelningar resten av sina usla liv.

Vi poliser är egentligen de finaste människor som finns på jorden. Om alla var poliser skulle det bli världsfred direkt.

* Hela denna artikel är en annons från Polishögskolan


Annons

Ruffa Rvardotter

Fler artiklar av Ruffa Rvardotter


Relaterade länkar: GP GP 2 SR Ekot Nyheter 24 Expressen P3 Dokumentär DN Debatt SvD Opinion Arbetaren Zenit Så gör vi i Göteborg 2001 Arbetaren Zaramis
Annons
Helfoder för hund och baby