Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
22 Juni 2024
 
Nazistisk doktor tros ha anvnt sig av lasermannen som  marionett fr brotten han anklagas fr.
Nazistisk doktor tros ha anvnt sig av lasermannen som marionett fr brotten han anklagas fr.

Nya lasermannen zombie-experiment av nazidoktor?

Publicerad: 2010-11-14

Den misstänkte lasermannen har i ett tidigt skede uppmärksammats för sin totala avsaknad av känslor samt sin sinnesslöa uppsyn. Den misstänkte själv trodde att han led av Aspergers syndrom, ett handikapp som gör att man har svårt att ha kontakt med andra människor.

På presskonferensen på tisdagen bekräftar polisen uppgifterna.

- Ja, vi känner till det och det är självklart att vi tar hänsyn till det. Bland annat i förhörssituationen, säger Dag Andersson vid Riksmordkommissionen på tisdagens presskonferens.

Nya uppgifter har gjort det gällande att den misstänktes psykiska tillstånd förefaller vara betydligt mer komplext än så. Tidigt på onsdagsmorgonen uppdagades märkliga händelser vid ett förhör med den misstänkte lasermannen.

- Förhörsledaren berättade att den misstänkte började utan förvarning rabbla något som liknade en inköpslista i en matvarubutik - "Ett tjog ägg...två backar blandad läsk...ein bratwurst" och så vidare. Det var som han var i en slags trans
, berättar rättsläkaren Göran Stollerud för Svenskbladet.

Vid en noggrann fysisk undersökning av den misstänkte fann polisen ytterligare bevismaterial för sinnesförvirringen hos den misstänkte. En teori är att han nyttjats som en slags marionett för brotten som han anklagas för.

Doktor Stollerud fortsätter ingående:
- Rättsläkaren fann bland annat ett tvåkomponentspulver som tillsammans orsakade ett zombielikt tillstånd hos försöksobjektet - i detta fallet den misstänkte lasermannen. Offret har förgiftats med en blandning av dödliga och lugnande mediciner och örter.

- När offret befinner sig i djup koma och verkar i det närmaste död, väcks denne upp med andra droger. En av de drogerna försätter offret i ett psykotiskt delirium, i en permanent LSD-tripp som gör att personen inte kan tala eller koncentrera sig, och bara anar verkligheten.

Metoden har använts tidigare, och uppdagades för omvärlden när man under 1980-talet undersökte religionen voodoo och dess ceremonier.

På den misstänktes ena skinka fann polisen också en egendomlig tatuering föreställandes ett karaktäristiskt sigill, signerat den okände Dr. Roeven Brenner, en tysk vetenskapsman som arbetade för nazisterna under andra världskriget.

Brenner är även kopplad till amerikanska underrättelsetjänsten, då han var en av de nazistiska vetenskapsmän som räddades av USA undan Nürnbergrättegångarna för att jobba för NASA och andra vetenskapliga institutioner i USA.

Under vistelsen i USA utvecklade doktorn genetiska experiment där han bland annat försökte blanda en utter med en människa för att få till en ultimat ubåtsjägare som kan simma långt utan problem. Vidare har rapporterats att han hade samrörelse med kriminella högerextrema grupper i amerikanska södern.

Någon gång på 1970-talet försvann dock doktorn spårlöst - enligt uppgift när han eftersöktes av FBI för diverse brott mot mänskligheten.

- Alla den här nya uppgifterna kan självklart uppfattas som osannolika, särskilt med tanke på doktorns höga ålder, tillägger Stollerud bekymrat med rynkad panna och avslutar med orden:

- OM han fortfarande är i livet alltså. Vi kan inte utesluta sannolikheten att någon annan person övertagit doktorns experiment och fortsätter de ondskefulla gärningarna i hans fotspår.


Annons

Kjell Kriminell

Fler artiklar av Kjell Kriminell


Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev