Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
10 2023
 
Mannen blev överfallen och tagen på snoppen av fem tatuerade kvinnor i 25 års åldern.
Mannen blev överfallen och tagen på snoppen av fem tatuerade kvinnor i 25 års åldern.

Medelålders örebroare sexuellt trakasserad av tatuerade flickor

Publicerad: 2009-07-19

Polisen i Örebro efterlyser ett tjejgäng som misstänks för sex­trakasserier vilka ska ha ägt rum för circa två veckor sedan. Den enda person som drabbats hittills är en 50-årig örebroare som överfölls när han cyklade kring Vintergatan i centrala Örebro.

Fem unga kvinnor i 25-års åldern sprang ikapp honom, drog omkull hans cykel och när han sedan låg värnlös på marken kunda han inte värja sig mot flickorna, de drog av honom både byxor och kalsonger och ofredade honom sedan sexuellt. De försvann sedan snabbt springades i riktning mot svartån.

Enligt 50-åringen var minst en av kvinnorna tatuerad, han beskriver henne som 175 cm lång, smal, tatuerad på bägge underarmarna, yppiga C-kupe bröst samt håret uppsatt i en hästsvans.

Mannen, som vill förbli anonym, har berättat för Svenskbladet om den hemska upplevelsen.
- När jag låg där på asfalten och det var som bäst så slutade dom och sprang iväg, typiskt!

- Chansen att stöta på fem kvinnor hälften så gamla som mig som vill dra ned byxorna på mig igen måste vara minimal, tillägger mannen.

Polisen i Örebro gick motvilligt med på att ta emot en anmälan då man till en början var övertygade om att man hade att göra med en av 50-åringen ihopdrömds sexfantasier.

Sedan nyheten spridits i media de senaste två veckorna har Örebro upplevt ett rekordartat uppsving i antalet turister till orten. Det rör sig mest om män i olika åldrar, unga killgäng av kompisar, äldre män som besöker Örebro ensamma även vissa uttråkade familjefäder som övertalat sin fru att husvagnssemestern i år ska gå till Örebro. Kommunfullmäktige Einar Hubertsson berättar;
- Ja det har varit enormt många fler turister i år än vad vi brukar ha om sommaren, alla vandrarhem och hotell är fullbokade, folk har börjat tälta till och med. Dessutom verkar besökarna väldigt kulturellt intresserade för man kan se dem vandra runt i centrala Örebro från morgon till kväll.

24-årige Jorge Silvio Alvarez är en av besökarna, han har kommit ända från Barcelona i Spanien för att besöka Örebro;
- I caame a heere for thie womens, I lovve thie Swedissh womens! Förklarar han för Svenskbladet utsände.

Även utomeuropeiska besökare har hittat till Örebro, amerikanske Derek Sullafield har kommit till Örebro denna sommar;
- I came here becuase I have a long lasting dream of being raped by a gang of tattoed Swedish babes, you know, like the girls on suicidegirls.com?

Inkommet under eftermiddagen
En militant grupp lesbiska feminister har nu tagit på sig attacken, tydligen ska det ha rört sig om en grupp lesbiska kvinnor från utlandet som besökte en svensk väninna under sommaren. De ska under dagen ha konsumerat stora mängder alkohol under en lång tid och samtidigt suttit och diskuterat och retat upp sig på patriarkatet så till den grad att de begav sig ut för att skymfa första bästa representant för det manliga släktet som de stötte på.

Gruppens "erkännande" har dock drunknat i medierapporteringen då svettiga sliskiga män i olika åldrar endast vill tala om attacken som sin nästa runkfantasi.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: Aftonbladet
Annons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!