Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
4 Oktober 2022
 
Di Leva "inspirerades" starkt av miljön i skivstudion.
Di Leva "inspirerades" starkt av miljön i skivstudion.

Marijuanaodling förklarar obegripliga Di Leva album

Publicerad: 2010-03-12

Polisen avslöjade under tisdagen en rekordstor marijuanaodling i ett lönnrum bakom en musikstudio, sammanlagt hittade man 15 cannabistält på tre odlingar gömda i lönnrummet. Skivbolagsproducenten sitter nu häktad för grovt narkotikabrott och polisen misstänker att odlingen har pågått under åtskilliga år.

Marijuanafyndet i skivstudion kastar dessutom ett nytt ljus över Thomas Di Levas musikkarriär då det framkommit att Di Leva regelbundet använt sig av studion inspelning av sina skivor samt sociala sammankomster och häng. Faktum är att Di Leva kan knytas till lägenheten nästan varje dag under de senaste 20 åren.

Thomas Di leva själv är i full färd med slutredigeringen av sitt nya album Lovestar, av vilken produktionen sker i just den aktuella musikstudion, han har kommenterat händelsen;
- Jag känner mig annorlunda sen polisen gjorde sin razzia här, jag kan tänka klart och jag märkte redan imorse att jag kunde koncentrera mig mer än 3 minuter i sträck. Texterna jag skriver handlar inte om blommor, moln eller annat flum, och den där jävla klänningen jag hade på mig har jag slängt, vad handlade den om egentligen?!? Jag minns inte!

- Förresten behöver jag köpa helt nya kläder, hela garderoben hemma var fylld med klänningar, batikskjortor och annat skit, jag slängde alltihop, vafan har jag haft för mig de senaste 20 åren?

Den 46-årige musikern berättar även för Svenskbladet att han efter den senaste tidens händelser har omvärderat sin livssituation samt att han ser allting ur ett nytt perspektiv nu då han för första gången på över 20 år har kunnat tänka klart;
- När det här albumet är klart ska jag ta en paus på obestämd tid från musiken. Jag har tänkt klippa mig och börja ett jobb som trainee-analytiker hos det här finansbolaget Söderström och partners, berättar Di Leva för Svenskbladet.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: SvD DN SvD2 Expressen GP Metro NSD VK MSN SvT OP Pitea Tidning GD Folket HH Allehanda LT VT NLT UNT Dagen aftonbladet Corren NT
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 10 kommentarer

Mixerbordet
Det behöver inte vara jazztobak som gör grabben yr. Det kan mycket väl vara mixerbordets fel. Mixerbordet på bilden ser ut att vara på ett eller ett par kiloratt (eller kiloknapp) och att hantera ett så stort mixerbord kan göra vem som helst litet yr i mössan.

Esau Persson, (för 41 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: skyll dig själv di leva
cannabis äger, om du inte delar den uppfattningen kan du ju inte kommentera det? du har säkert inte provat själv...tönt

peac, (för 47 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: 20?r han byggt p? f?rsvinner!!!
Jag tror att han sa som svar att han inte visste vad han hade gjort för att göra sig svag under rättsväsendet för att få mildare straff. bättre och sitta i ett psykhus än i fängelse skulle jag tro:)

Elvi, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Gnällspikar
Sluta gnälla! Gillar ni inte tidningen så läs den inte. Ta det med en stor nypa salt...

Mike, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

skyll dig själv di leva
Di leva har varit en förebild för många "Love and Peace" ungdomar. Många är nu fast i ett drogberoende. Canabis o marijua legaliserare- släng er i väggen! Äntligen åker han dit själv pga av sitt missbruk. Han minns ju ingenting, kan inte koncentrera sig. Han är tagen "med byxor..(förlåt) kjolen uppe".

Ragnar, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam
Twingly BlogRank