Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
2 Oktober 2022
 
Claes har beslutat att minska sitt Facebookanvändande.
Claes har beslutat att minska sitt Facebookanvändande.

Man som vill sluta använda Facebook berättar det på Facebook

Publicerad: 2017-01-08

I genomsnitt spenderar Svensken 54 minuter på Facebook under en dag. Under ett helt år blir det över 13 dygn, tid som skulle kunna användas till något mer produktivt. En del användare spenderar dock mycket mer tid än 54 minuter per dag på Facebook.

Därför var det inte så konstigt att Claes Flodin 34, från Järfälla har valt att begränsa sitt användande av Facebook under 2017, istället tänker Claes börja gå till gymmet två gånger i veckan, laga mer mat hemma samt läsa fler böcker (dock ej pocketdeckare från Pressbyrån).

Claes har målmedvetet offentliggjort sitt nya löfte på Facebook, reaktionerna var väldigt positiva, över 30 likes och 12 kommentarer den senaste gången Claes kollade, vilket var för 5 minuter sedan.

 


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 1 kommentarer

Jag vill vara tomten
Det som jag tänkte mig är ju att jag vill ju tomta för dem som faktiskt behöver, de som inte har möjlighet att skaffa e tomte på annat sätt. Antingen att de inte har råd eller att de inte har möjlighet om de är ensamstående, eller om det är dödsfall i familjen, det kan ju vara precis vad som helst egentligen.

Claes Flodin, (för 25 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam
Twingly BlogRank