Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Upprrdheten r stor och hela brllopet ryktas vara i gungning.
Upprrdheten r stor och hela brllopet ryktas vara i gungning.

Kronprinsessan Victoria gifter sig med Boxer-Robert

Publicerad: 2010-06-16

Nyheten har slagit ner som en bomb och skakar hela nationen. Den som vi alla har trott var ”Daniel Westling” från Ockelbo är i själva verket ingen annan än Boxer-Robert.

Uppgifterna är oklara och skandalen kantas just nu mest av rykten. Vissa bedömare anser att Victoria har kuppat mot familjen, genom att mörka Roberts identitet – av rädsla för att inte få gifta sig med honom. Andra menar att det hela är ett lömskt jippo av Boxer.

Boxers VD kidnappad
Det rapporteras att en grupp vansinniga royalister har gått i ett besinningslöst angrepp mot Boxers huvudkontor i Stockholm, där kontorsbyggnaden nu står i lågor. De har tillfångatagit Boxers VD och hotar att giljotinera honom om han inte kan presentera dokumentation som bevisar företagets oskyldighet.

Hovet tiger
Från hovets håll har det varit tyst, vilket kritiker menar spär på den upproriska stämningen som drar igenom landet och i synnerhet Stockholm.

Samtidigt meddelas det att kungen själv ska ha drabbats av ett osedvanligt raseriutbrott och att möbler har farit genom fönstren i Drottningholm. 

Fler oklarheter saknar svar
Den fråga som alla nu ställer sig är hur detta har kunnat ske. En närmare granskning av omständigheterna ger flera störande indikationer. Allt fler uppgifter om ”Daniels” bakgrund visar sig väldigt osäkra. Man har till exempel ännu inte lokalisera plats där Ockelbo enligt uppgift ska finnas. I ett skogsparti i närheten av kartplaceringen av Ockelbo har man hittat några huskulisser som syns i dokumentären om ”Daniels” uppväxt i Ockelbo.

Tidernas största skandal i Sverige?
Även om många omständigheter ännu är vaga står det klart att detta är en av de största hemligheterna som undanhållits det svenska folket sedan Karl XII lät meddela att ”Allt gick bra i Poltava, jag vara bara på semester i Turkiet”.

 


Annons

Sune Holm

Fler artiklar av Sune Holm


Relaterade länkar: HD Sydsvenskan DN GP SVD SVD#2
Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev