Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
27 November 2021
 
Kycklinglår med spik och Stinas Kyckling Polonium är bara två av många nya produkter.
Kycklinglår med spik och Stinas Kyckling Polonium är bara två av många nya produkter.

Kronfågel lanserar ny produktrange

Publicerad: 2009-03-27

Efter den senaste tidens uppståndelse kring det krossade glas som funnits i Kronkycklings produkter har nu Kronkyckling tillkännagivit en helt ny satsning. Man lanserar nu ett antal nischade produkter med olika kryddningar och tillbehör.

- Namnet Kronkyckling innebär att det är kyckling av högsta kvalitet den är prisvärd för den stora familjen. Responsen har varit enorm sedan tidningarna skrev om detta med krossat glas och vi är snabba med att haka på trenden, man måste smida medans järnet är hett, berättar Göran Broilerson marknadsföringschef vid Kronfågel.

Kycklinglår med grus, kycklingfilé med sågspån och kycklinglår med spik är bara några av de nya produkter som man kan hitta. Det populära märket "Stinas Kyckling" som tidigare bara varit tillgänglig i kryddningarna original, ört och vitlök, finns nu i en Alexander Litvinenko inspirerad Polonium-kryddning.

Såhär beskrivs den nya kryddningen av Stinas Kyckling på Kronfågels hemsida;
"Stinas kyckling består av styckade delar som marinerats i en specialkomponerad kryddblandning tillsammans med radioaktivt Polonium. Djupfryst bekväm mat, färdig för ugnen. Behöver ej tinas. En klassiker i miljöförpackning. Dock uppmanar vi våra kunder att använda dubbla fryspåsar när man plockar denna produkt pga strålningsrisken."

Reaktionen hos Kronkycklings kunder har inte låtit vänta på sig, Eva Rudéus 41 år och tvåbarnsmamma från Stockholmsförorten Farsta berättar;

- Barnen älskar kyckling och det är lätt att laga, men I fortsättningen kommer jag handla på LiDL ...


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 1 kommentarer

Glaserad kyckling
Honungsglaserad kyckling är inte att förringa som mänslig föda. Mången afton har förgyllts av denna eminenta anrättning. Vi tackar och bugar.

Wener von Glaas, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Twingly BlogRank