Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
2 Oktober 2022
 
En helt vanlig jämtländsk familj.
En helt vanlig jämtländsk familj.

Jämtland snart USA:s 51:a stat

Publicerad: 2010-08-20

Under fredagen offentliggjordes Jämtlands planer på att utträda som län ur Sverige och istället inträda som stat i Amerikas förenta stater.

Gemensam kultur samt trötthet på svenskt förtryck anges som de främsta orsakerna till nationsbytet, undersökningar har bekräftat den starka länken mellan Jämtland och Amerikans förenta stater. Jämtlänningarna är överviktiga, intresset för amerikanska bilar är stort i länet samt ett sjukligt osunt intresse för skjutvapen.

Det är inte ovanligt att skolbarn skickas till skolan med en Uzi eller revolver i sin väska, som skäl anger de jämtländska familjerna att barnen måste kunna skydda sig ifall en björn, varg eller mexikan skulle visa sig på vägen till skolan, eller av den händelse att Englands kung skulle försöka invadera Jämtland.

Experter är oense om Jämtlands utträde kommer att fortlöpa fredligt eller resultera i ett massivt blodbad, Göran Stollerud professor i farliga men balla saker, har kommenterat situationen;
- De skjutglada och överviktiga jämtlänningarna kommer antagligen att kämpa hårt för att lämna Sverige, statistik från bredbandsoperatörer samt länets videobutiker visar att filmen Red Dawn från 1984 har hyrts och laddats ned i sjukligt hög frekvens jämfört med andra delar av landet


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN SR Nyhetskanalen GD
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 8 kommentarer

am pro
you noob hahha

pro, (för 7 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Hahahah... w00t??
Vilket skämmt. I USA kostar ju sjukvård och det finns inget socialt skydd och skola kostar så ja bli en del av USA. Gärna för mig men de bör först åka dit innan de drömmer för mycket. Och det där med att skydda sig mot björnar och bullshit, SKAFFA JAKT LISENS! Man kan gärna ha ett intresse men fan inte bli nått man inte är. Detta är Sverige inte USA. Det finns en USA så det räcker.

AmericanIdiot, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: dumt och trötsamt
HA HA ha! Enormt kul att du författar en dåligt stavad kommentar om hur många vapen det finns i Sverige, ironin är uppenbar. För du var väl inte allvarlig med denna kommentar?!?

Max, (för 53 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

dumt och trötsamt
psst, ett tips för dig som så gärna vill få att tro att vapen är dåliga, och usa är det sämsta som finns. - det finns mer vapen/invånare i sverige en i usa. ( hemvärnsvapen och beredskapsvapen inräknat) så då borde din "roliga" artikel vara tvärt om - texas vill bli en del av sverige!

H Guderian, (för 53 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: M?rkling Artikel
Nej, nej. Drottningen skulle inte ta i en M16. Hon kör med Heckler & Koch, eller möjligtvis en AUG från Steyr. Hon vet vad kvalitet är och de germanska rötterna går djupt.

Donk, (för 53 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank