Amazon.se
Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
5 Oktober 2022
 
Få missbruk är så svåra att överkomma som virtuell låtsassex med goblins
Få missbruk är så svåra att överkomma som virtuell låtsassex med goblins

Första WoW-skilsmässan

Publicerad: 2008-11-23

Ett svenskt par som träffats via spelet World of Warcraft har skiljt sig efter att mannen var otrogen online. Efter att ha kommit på sin man att ha haft virtuell låtsas-sex med ett antal mytologiska varelser bestämde sig 26 åriga Anette att parets äktenskap inte gick att rädda.

- Han sökte upp slampiga Goblins och Kobolder och organiserade stora orgier på platser som spelare väldigt sällan besöker, berättar Anette.

- Jag var stolt över honom först, han var en level 73 Dwarf Hunter som slogs med sina vänner mot den onda Lich Kings horder av ondskefulla lakejer. Men jag var naiv, hela tiden då hans kamrater riskerade sitt liv i strider mot Lich king så satt han undangömd i en hörna av Ashenvale och satte på Goblins i dajmkrysset.

- En söndag då jag tänkte överraska honom med ett glas läsk och en Gorby pirog blev det istället jag som blev överraskad. Jag trodde att han skulle vara i full färd med att slakta orcher, men där var han istället, i någon sorts helvetisk 69:a med en Goblin i en av stugorna i Eastvale logging camp!

Kvinnans make, Rasmus 27, erkände att hans intresse för WoW gått något överstyr och att han i denna stund är i kontakt med en Japansk docktillverkare för att måttbeställa en särskilt gjord Murloc-docka.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 8 kommentarer

Sjuka finns det gott om
Visste ni att de som inte tycker det här eviga Tv spelande är något problem och så kallad avkoppling är kannibaler?

Daniel , (för 32 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Vissa bör nog ut och skåda verkligheten lite
Åh guard åh guard world of warcraft åh guard world of warcraft åh guard world of warcraft åh my guard åh my guard åh my guard åh my guard så kallad normal sprutade och befruktade an apparat. Hus uppsprängd i centrala stan. Så kallad frisk pumpar en apparat.

Daniel, (för 33 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Normalt
Tjej kom in på förlossningsavdelningen och det som förlossningsläkarna såg chockerade dem totalt. -Men vad fan? Det här är ju ingen bebis. Det är en world of warcraft. -Var är pappan? -Han dog av kortlutning. Based on a true story

Daniel, (för 33 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Friskt
Psykolog nästa.Och jag som trodde det var 18 års gräns på krogen och 15 på vissa filmer, för enligt flummare är ovanstående fullt normalt. Dadda

Daniel, (för 33 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Evyna, lvl 80, BE mage
Jag kommer aldrig skilja mig från min mage ^^ om någon som spelar på maelstrom vill, så kan ni adda mig ;D Evyna

For the horde, (för 58 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam
Twingly BlogRank