Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Måndag
20 Maj 2024
 
Få missbruk är så svåra att överkomma som virtuell låtsassex med goblins
Få missbruk är så svåra att överkomma som virtuell låtsassex med goblins

Första WoW-skilsmässan

Publicerad: 2008-11-23

Ett svenskt par som träffats via spelet World of Warcraft har skiljt sig efter att mannen var otrogen online. Efter att ha kommit på sin man att ha haft virtuell låtsas-sex med ett antal mytologiska varelser bestämde sig 26 åriga Anette att parets äktenskap inte gick att rädda.

- Han sökte upp slampiga Goblins och Kobolder och organiserade stora orgier på platser som spelare väldigt sällan besöker, berättar Anette.

- Jag var stolt över honom först, han var en level 73 Dwarf Hunter som slogs med sina vänner mot den onda Lich Kings horder av ondskefulla lakejer. Men jag var naiv, hela tiden då hans kamrater riskerade sitt liv i strider mot Lich king så satt han undangömd i en hörna av Ashenvale och satte på Goblins i dajmkrysset.

- En söndag då jag tänkte överraska honom med ett glas läsk och en Gorby pirog blev det istället jag som blev överraskad. Jag trodde att han skulle vara i full färd med att slakta orcher, men där var han istället, i någon sorts helvetisk 69:a med en Goblin i en av stugorna i Eastvale logging camp!

Kvinnans make, Rasmus 27, erkände att hans intresse för WoW gått något överstyr och att han i denna stund är i kontakt med en Japansk docktillverkare för att måttbeställa en särskilt gjord Murloc-docka.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev