Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
2 Oktober 2022
 
Katt och treåring.
Katt och treåring.

Föräldrar missade att filma jättegullig sak treåring gjorde

Publicerad: 2016-02-17

Anneli och Benny Nordsparv hade lämnat sin treåriga dotter Elvira obevakad i vardagsrummet medan Benny stekte köttbullar. Anneli befann sig samtidigt på toaletten.
När köttbullarna hade fått rätt färg gick Benny ut för att titta till Elvira och upptäckte att hon gjorde något jättegulligt med familjens katt Morris. 

- Jag ropade på Anneli så fort jag fick syn på det. Kom älskling. Skynda, skrek jag. Såhär i efterhand borde jag ju plockat upp mobilen och filmat direkt, säger Benny, 32.

Treåringen ska enligt faderns vittnesmål ha klappat katten på ett väldigt gulligt sätt. Tyvärr plockade Benny upp mobilen så sent att katten hann bli skrämd och lämna situationen innan han hunnit dokumentera det, och därmed kunna publicera det på youtube

- Det är väldigt tråkigt. Jag hade dessutom kameran förinställd på vanlig kamera, så allt jag fick var en bild, när situationen redan var över. Det får man ju inga likes på.

Familjen funderar på att ta in en av polisens tecknare för att skissa den gulliga situationen, utifrån faderns vittnesmål

- Vi kommer nog bara få typ trettio likes om vi lägger upp teckningen, suckar Benny.


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 2 kommentarer

1000+ blöjbyten
Vi har filmat mer än 1000 blöjbyten som vi sedan har lagt upp på Youtube. En man som kallar sig Bertil mailbombar oss och vill ha närbilder på det hela. Det går inte då killen dels är 15 år idag och har slutat med blöja. Fem tusen skulle han betala i Bitcoins.

Fingal Olsson, (för 29 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Fan också
Suck... Jag som trodde jag hade järnkoll på allt gulligt som händer i världen och så går en farsa och klantar sig på detta sätt. Bedrövligt, rent ut sagt. Skärp er, föräldrar!

Like Likarsson, (för 29 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!
Twingly BlogRank