Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
2 Oktober 2022
 
Alla spår av mänsklighet är försvunna hos de ondsinta Bjästaborna.
Alla spår av mänsklighet är försvunna hos de ondsinta Bjästaborna.

Bjästabor vill resa staty som stöd för barnaga

Publicerad: 2010-05-03

Efter den uppståndelse som utbröt i media efter TV-programmet Uppdrag Granskning finns nu en växande ilska bland Bjästaborna som menar att media behandlat dem orättvist.

På stortorget i Bjästa hölls under måndagen ett protestmöte mot vad Bjästaborna anser vara den skrupellös sensationsmedia. En grupp om circa 30 personer i blandade åldrar ropade slagord som "SVT lögnarsvin" och "Hata fittpressen", många förbipasserande personer nickar gillande åt manifestationen.

Enligt Bjästaborna har ett flertal detaljer i rapporteringen av våldtäktsfallet inte varit korrekta. En rundlagd man med vitt hår och skägg sammanfattar med upprörd röst för Svenskbladets utsände;
- För det första så är pojken oskyldig, för det andra så är vår präst här i Bjästa, Lennart Kempe, helt underbar och kan aldrig göra något fel, för det tredje kan ingen annan Bjästabo heller göra något fel!

- Ingen i Bjästa kan göra någonting fel! Ryter plötsligt en äldre kvinna medstämmande och stämningen på torget blir otäck då flertalet demonstranter samlas tätt kring Svenskbladets reporter.

Efter en minuts hotfull tystnad kraxar en anonym röst inifrån folkmassan;
- Vad tänker du skriva om Bjästa journalistjävel?

Folkmassan blänger misstänksamt på Svenskbladets utsände tills denne drar en nödlögn och säger att han är där för att rentvå Bjästa och visa för omvärlden hur utåtgående och varma Bjästaborna är. Lögnen tycks gå hem då humöret hos folkmassan lättar, plötsligt vill en kvinna prata med Svenskbladets utsände om situationen.

Kvinnan berättar att en kommitté har bildats för att resa en staty till stöd för barnaga, detta är ett av många projekt där Bjästaborna vill visa på sin medfödda elakhet och gräsliga oförståelse till omvärlden.

Forskare från diverse universitet världen över chockeras nu över den medfödda förmåga till ondska som Bjästaborna uppvisar, teorier om att det är någonting i grundvattnet har redan motbevisats och skarpa hjärnor från både London, New York och Tokyo söker nu en diagnos till denna oförklarliga masspsykos.

Situationen i Bjästa och de envisa Bjästaborna har nu chockerat många svenskar så till den grad att man är upprörda över vad man anser är regeringens passivitet och oförmåga att ta itu med de vedervärdiga Bjästaborna.
- Om vi kan skicka svenska soldater till Afghanistan för att jaga terrorister borde vi väl jätteenkelt kunna ta itu med Bjästa, det ligger ju innanför våra egna gränser? sammanfattar sjuksköterskan Louise Wernlundh från Örebro, en åsikt som återspeglas hos åtskilliga svenskar.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 7 kommentarer

bög
bisexuell

homosexuell, (för 12 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Det där är inte Bjästa.
HAHAHAHAH. Jag bor i Bjästa.. det där är INTE Bjästa. Haha. För övrigt så.. ja.. har inte så mycket att kommentera..

--, (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Han(s) leve!
Lever den härliga farbror smisk än vad kvinnorna i bjästa ska bli glada fram med riset Hasse och låt det vina för folkhälsan en tuktad själ är en lyckligsjäl

Hasse p turné nu, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Han(s) leve!
Jag tycker att det är en strålande id och jag vill passa på att påminna alla om att den femte juni fyller Hans Scheike 86 år. En mycket hedervärd ålder som jag antar är följden av ett sunt leverne.

N Atursmisk, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Bjästauppropet
Här finns en brinnande aktuell fråga som borde kunna ena landet. Tillsammans, sida vid sida, kan vi straffa de onda och rena oss själva. Jämna Bjästa med marken - Nu!

Jens-Jasper G., (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank