Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
1 Oktober 2022
 
Trots en rad olika överraskningar var Helena inte nöjd med sin Alla Hjärtans Dag.
Trots en rad olika överraskningar var Helena inte nöjd med sin Alla Hjärtans Dag.

Alla Hjärtans dag överraskning ledde till separation

Publicerad: 2010-02-16

Det tvååriga förhållandet mellan Mattias Bergström och Helena Jarnebring tog under söndagen en tragisk utveckling och slutade med en separation. Vänner till paret uppger att det var Mattias försök att överraska Helena på Alla Hjärtans dag som slutade i en katastrof som ledde till att hon nu separerat från honom på obestämd tid.

Det hela började på söndagsmorgonen då Mattias överlämnade en bukett med blandade tulpaner, en söt gest, men Helena blev genast misstänksam över att det var tulpaner och inte rosor som är en vanligare blomma att ge bort, dessutom hade flera av tulpanerna rötterna kvar och det verkade vara svart blomjord på dem.

Tulpanerna kom med ett svartvitt gratulationskort på ett vikt A4 med Darth Vader och Yoda samt texten "Grattis på Alla Hjärtans dag Helena! Och Må kraften vara med dig!" utskrivet på Mattias laserskrivare.

På väg ut till överraskningslunchen iakttar också Helen på anslagstavlan att ett äldre par längst ned klagar över att någon vandaliserat deras blomlåda på efter att ha smitit in genom den inglasade balkongen. Helena blev något besviken när det visade sig att den romantiska lunchen var förlagd till Fruängens pizzeria, vilken Mattias brukar beställa pizza från minst två gånger i veckan.

Fruängens "specialare" dagen till ära var en pizza med fläskfile och en ananasring i mitten, istället för den vanliga mycket populära pizzan Fruängen special som kommer med fläskfile och bernaisesås. Helen var dock inte särskilt imponerad av den nya maträtten utan beställde in en pasta Frutti di mare, hon var heller inte särskilt imponerad av Mattias förslag om att de skulle beställa in två pommes frites som förrätt istället för en.

Mattias hade sedan som överraskning bokat biobiljetter till en film, nämligen Wolfman vilken Mattias beskrivit som en "spännande" och romantisk höjdarfilm. Helena verkade dock inte särskilt nöjd med filmen eller Mattias erbjudande att köpa både nachos och pop corn till föreställningen.

Efter att filmen var slut och de steg ut från biografen skedde så det som fick Helena att uttrycka sitt missnöje efter en lång dag av besvikelser. Mattias föreslog att de skulle gå förbi McDonalds och "äta en romantisk cheeseburgare, och sen hem och bäsa", Helena besvarade hans förslag med ett eget förslag, att han kunde äta cheesburgare med sin mamma och bäsa henne istället, sen gav hon sig av i motsatt riktning från honom.

Mattias uppger för Svenskbladet att han är överraskad och förkrossad över händelsförloppet och ställer sig oförstående till vad han gjort för fel;
- Kanske skulle jag låtit henne beställa vin på pizzerian istället för Coca Cola? Här har man gjort allt under en hel dag, tjejer är helt obegripliga alltså!


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 4 kommentarer

Pinsam kille
Tycker det var helt rätt av tjejen att lämna honom. Tar man med sin partner till en pizzeria på Alla hjärtans dag och vill avsluta dagen med cheeseburgare på McDonalds så har man inte många hästar i stallet. Vad är det här?

September Larsson, (för 25 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Bu!
Bu för otacksamma fruntimmer!

Egon Dufva., (för 48 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Pizza!
Mattias, det låter som en fantastisk dag! Jag går gärna ut med dej istället!

O. Nani, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Värdelös brud
Inte nog med att hon är helt värdelös på att knulla med så har hon nu legat med Gert Karlsson fick jag veta. Mikropitt och pungbråck, hur fan priotiserar hon egentligen. Bjuda på Kina-resturang med pappas betalkort, måste skämta, BIATCH!

Mattias Bergstrm, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank