Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
4 Oktober 2022
 
Dyster fredag på Södermalm.
Dyster fredag på Södermalm.

All ekologisk högrev slut på Hemköp Hornstull

Publicerad: 2016-02-06

Flera södermalmsbor höjde nog på ögonbrynen när de kom fram till köttdisken på Hemköp Hornstull igår, fredag. Det visade sig nämligen att den ekologiska högreven var slut. 

Nu finns risk att flera unga män kommer att gå hungriga i helgen.

- Jag hade tänkt att laga en riktigt tung chili, men nu när den ekologiska högreven är slut vet jag inte längre vad jag ska äta, säger Jorre, 23, grafisk designer.

I sociala medier ryktas det om att det ska vara ett persiskt bröllop som köpt upp affärens lager för att laga Ghorme Sabzi till ett bröllop på lördag.

- Jag är helt för det multikulturella samhället, men jag tycker liksom det är tråkigt när ens generositet mot andra kulturer slår tillbaka mot en själv, säger Lucas 27, grafisk designer.

Lucas hade tänkt att laga kalops till några polare i helgen, men vill ogärna köpa icke-ekologiskt kött, och om man bara kan få tag på oekologiska grytbitar kan det lika gärna vara.

Nu finns det risk att vi måste laga pulled pork. Pulled pork. Som om det var 2014 liksom, säger Lucas med darr på rösten. 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 2 kommentarer

Åk hem till Köttkulla jävla hippie
Och det ska komma från det hållet! Jag har nog sett hur era surdegspappor, och deras kvinnor lattemammorna, tar upp hela kafer (eller cafer som ni envisas med att stava) med sina märkesbarnvagnar så att vi i ursprungsbefolkningen knappt får plats om vi skulle våga oss in för att ta en fika (nu när bryggkaffe äntligen har blivit trendigt igen så att det finns NÅNTING annat än espresso och caffe-jävla-latte. Reclaima Stockholm för fan!

Sderkisen, (för 29 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Köp Onlinepizza
Bestell vi komma 20 minuter, helg en räddad! 20:- utkörning! Kolla Pizza Bejrut, långatan 100.

Ahmed Mouhamed, (för 29 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank