Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
27 September 2022
 
Arbetslinjen är bli torkad i stjärten av en ivrig ryska vid namn Olga.
Arbetslinjen är bli torkad i stjärten av en ivrig ryska vid namn Olga.

Unsgaard; "Ryskor som framavlade för att torka skit"

Publicerad: 2010-01-12

Den moderata politikern och riksdagskandidaten Edvard Unsgaard (M) fick under måndagen kritik för kommentarer han postat om invandrare i sin Facebook-status.

Det var under söndagen som Unsgaard bestämde sig för att gå på toletten för att utföra sina naturbehov, han var dock mycket trött i högra armen och handen efter att ha utfört en icke namngiven aktivitet med Anton Abele under lördagskvällen. Unsgaard ringde då det städbolag som han anlitar privat och de skickade genast ut en kvinna som kunde hjälpa till att torka honom i rumpan.

Meddelandet som Unsgaard lämnade på Facebook efter att han bajsat klart har upprört många;
- Jag ringde vårt städbolag som drivs av invandrare som på en halvtimme skickade över en ryska kom och torkade mig i stjärten.

- Det är arbetslinjen det, att på en halvtimme en söndag få fram en duktig ryska som gör ett fantastiskt jobb med torkning och dessutom rengjorde toaletten från alla bromsspår, fortsatte uppdateringen.

Många har nu reagerat på Unsgaard statusmeddelande och menar att han har en enkelspårig syn på invandrare, Lena Janusewski 33, med rötter i Polen kommenterar;
- Det här låter som någon sorts strikt klassamhälle där vi är andra klassens invånare, vi invandrare kan faktiskt göra mycket mer än bara torka rika människor i stjärten.

Edvard Unsgaard ställer sig dock oförstående till kritiken;
- Invandrarna är en stor tillgång för oss och jag har en nyanserad bild av dem, jag vet att alla invandrare inte är likadana. Till exempel är polackerna enastående på att tvätta min bil, och albanerna är toppen på att hämta soporna och att torka upp alla stinkande rester som blir kvar efter varje sophämtning.

- För rengöring i hemmet och personlig hygien föredrar jag dock ryskor, de är som framavlade för att hålla rent, berättar Unsgaard.

Det har än så länge varit tyst från statsminister Fredrik Reinfeldt ,och politiskt sakkunniga menar nu att han vill distansera sig från Unsgaards yttranden. Enligt en anonym källa nära statsministern ska han dock ha uttryckt ett misstycke med Unsgaards uttalande om ryskor och bajstorkning, samt uttryckt en preferens för litauiska barnflickor i dessa sammanhang.

I takt med att Unsgaards kommentar spreds på nätet under gårdagen rapporterades även om hur 5000 vänsterbloggare fick byta underkläder efter en gemensam kletig orgasm över chansen att kunna klanka ned hejvilt på en illa genomtänkt Facebook-kommentar;
- Jag undrar hur många gånger jag kan få in orden 'borgarsvin', 'klasskamp' och 'bajs' i samma mening, här ska bloggas! kommenterade en bloggare från Vänsterpartiet.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: SvD Newsmill Aftonbladet Aftonbladet2 DagensPs Nyhetsverket DI TA N24 Resume DN ETC KVP SydSv
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 16 kommentarer

människa
Varför klanka på långvården igen, det är klart att stackars Unsgaard måste få hjälp ända till slutet att rengöra sin allra käraste kroppsdel,men glöm för alldel inte munnen, den är säkert lika förorenad.

Lennart Andersson, (för 52 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Lite bajs... är inte farligt...
...som en känd svensk skådespelare säger i en film när han samtidigt smetar ut en kletig brunaktig substans i sitt fejs... :-) Kul skrivet inlägg, Ollonborg! Du lyckas verkligen med att tydliggöra det totala hyckleriet inom det *riksdagsparti* som bedrägligen benämns "höger" respektive "vänster", men som rätteligen borde kallas för vad det är; svenskfientlig politisk korrekthet. I september *Röstar Vi Svenskt*!!!!

Ingemar Lext, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: USEL JOURNALISTIK
vaddå var det något stavfel i texten eller?

per, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

USEL JOURNALISTIK
Som utlands svensk i ett land dar media ar utomordentligt kontrollerad, styrd, felvriden och havdar jag ofta stolt att i ' Sverige, darar vi minsann arliga och tranparanta' och media speglar vi verkligheten. Och sa ser man denna artikel. Jag sitter nu och SKAMS.Det har ar ytterst upprorande. Hela historien ar snedvriden. Unsgard. Den som kanner Edvard, eller sett det ursprungliga inlagget pa facebook har intelligens nog att inse detta. Jag ar makta upprord och BESVIKEN.

Cecilia, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: ?
"skit ska skit ha"... i detta fallet var det ryskan som fick skiten, menar du att det är hon som är "skit"?

abc, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Twingly BlogRank