Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
MUF är besatta av män som liknar Reinfeldt eller Gollum.
MUF är besatta av män som liknar Reinfeldt eller Gollum.

Ung Vänsters ordförande avgår

Publicerad: 2010-12-27

Efter fem och ett halvt år som ordförande för Ung Vänster avgår nu Ida Gabrielsson från posten. Den fråga som alla nu ställer sig är vem efterträdaren blir, samt ifall det kommer att bli en skitsnygg tjej.

En rundringning genomförd av SIFO till 3000 hushåll avslöjar att 9 av 10 tillfrågade anser att vänsternblocket har snyggast tjejer bland sina medlemmar, och då särskilt deras ungdomsförbund.

Oroade röster har höjts från mittenväljare som röstade på Alliansen i det senaste valet, de fruktar stora förändringar under den andra perioden av borgerligt styre. Frågetecknen hos väljarna är många, kommer antalet snygga tjejer i Sverige att minska nu? Kommer vi istället för att se Maria Ferm i ett par tighta jeans nu behöva se Reinfeldts turtlevaxade flint glänsa i TV-rutan hela tiden?

Professor Göran Stollerud vid Lunds Universitet har kommenterat;
- Det är sedan länge känt att vänstern har fler snygga brudar än högerpartierna, dock är det oklart just varför.

- MUF har alltid varit den extrema motpolen till SSU, Grön ungdom och Ung Vänster, från att ha haft en ordförande som såg ut som Gollum har de nu en ordförande som ser precis ut som Fredrik Reinfeldt gjorde när han var ung.

- Generellt sett kan man säga att MUF:s ordförande alltid ser ut som om han eller hon vore en medlem i Addams family. 
Den stora frågan för forskningen i dagsläget är ifall det är vänsterideologin som attraherar unga vackra kvinnor, eller ifall det är så att det är unga vackra kvinnor som skriver och formulerar vänsterideologin. På något vis hör de båda ihop och är oreparerbara, förklarar professor Stollerud.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: svd
Annons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby