Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
20 Juni 2024
 
De som enligt Sverigedemokraterna r lata och kostar pengar.
De som enligt Sverigedemokraterna r lata och kostar pengar.

Sverigedemokraterna rasar mot ny minoritetsgrupp

Publicerad: 2010-10-25

Sverigedemokraterna har upptäckt ännu en grupp i samhället som bara kostar och inte smakar. Denna grupp ska enligt Jimmie Åkesson kosta 517 miljarder i bidrag och 1,7 biljoner i utbildningskostnader för att de ens ska fungera och vara dugliga medborgare. Gruppen med invidider är välkända för att bara gå på bidrag och alltid fuska med skatten.

- Faktum är att de inte betalar ett jota utom moms under en fjärdedel av sitt liv, hävdar en upprörd Sverigedemokrat, som vill vara anonym.

Många Sverigedemokrater ute i landet ropar nu efter en akut åtgärd och vill kasta ut hela gruppen ur landet. Orsaken tros vara att man vill ha en "nolltolerans" mot bidrags- och skattefuskare som snyltar på Sveriges kaka.

Jimmie Åkesson nås av Svenskbladet:

- Vi har granskat reforminstitutets rapport om skolpengen som kom 2002, vi vet att det är lite sent men vi känner att det är viktigt att man lägger rätt resurser på rätt områden. Till exempel har vi alltid sagt att man ska ge mest skolpeng i de områden där man får mest valuta för pengarna, alltså i ursvenska områden där invandrartätheten är låg. Denna upptäckt har fått oss att se rött - allvarligheten i situationen kräver mycket mer drastiska åtgärder än vi trodde från början.

- Det vi insåg när vi läste detta var att barn kostar ohyggligt mycket pengar! Bara i skolpeng är kostnaden 77 600 kronor per elev och år från förskolan till nian. Vi vet ju att det finns väldigt många barn där ute som inte bidrar till samhället med att betala sina skatter och lurar staten på bidrag, så vi valde att titta lite djupare på saken.

SD upptäckte enligt Åkesson att den totala kostnaden för skolgången är 776 000 kronor per individ, och enligt SCB uppgick antalet individer till ungefär 2 200 000, vilket skulle innebära en totalkostnad för samhället på 1,7 biljoner kronor. Till detta tillkommer även bidragen som uppgår till ca 235 000 kronor per individ exklusive de administrativa kostnaderna för utbetalningen, som ger en totalkostnad på 517 miljarder kronor.

- Det går inte ihop för mig att man lägger ner så mycket pengar på en grupp människor som inte betalar sina skatter och bara går på bidrag. Lägg dessa pengar på våra pensionärer, och se till att ta hand om de vuxna som finns i samhället först och främst! Sedan kan vi ta hand om de andra. Det finns så många vuxna som röstar på oss som lever på socialbidrag, så vi tänker på dem och pensionärerna som trogna ursvenskar som bör få något extra för att de är med och bidrar til att svensk kultur inte förändras!

SD har i sitt senaste interna utskick uppmanat medlemmarna att sprida ordet om dessa nationalhjältar, som "förtjänas tas om han innan man prioriterar andra grupper som man ändå inte kan ta hand om ordentligt". Detta tros vara ett nytt användningsområde för deras välanvända strategi att underifrån få populistiskt stöd från en stor grupp vuxna medborgare och sedan använda sitt väljarstöd som en legitimerande kraft i sina förslag och öka på trovärdigheten.

- Det är det enda sättet för oss att få igenom en massa idéer som annars skulle klassas som nazistiska, säger en anonym Sverigedemokrat till Svenskbladet.

I gruppen finns också en hög arbetslöshet och väldigt många brottslingar, något som SD tar mycket allvarligt på. Framförallt återfinns en extrem överrepresentation av stöld och snatteri men också till viss del många oanmälda våldsbrott som misshandel och våldtäkt. Av antalet anmälda snatteribrott och stöld är närmare 40 % i åldern 12-15 år enligt SD.

- Vi kan inte tolerera att staten subventionerar arbetslösa snattande och misshandlande barn längre, det har gått för långt. Man måste sätta ner foten, säger Åkesson.

Vidare föreslår SD att man ska införa en maxgräns på antal barn: två per familj, och de anser även att man bör, för att styra "rätt", ge nyfödda pojkar ett högre barnbidrag än flickor eftersom de inte föder barn i sin tur och dessutom är mycket viktigare i samhället.

- Tanken är att vi utvisar alla barn och sedan gör om och gör rätt. Med denna nya befolkningspolitik kan vi, efter att ha infört steriliseringskrav på invandrare, styra utvecklingen till att producera ursvenska män som kan hjälpa till i processen att värna om Sverige och svensk kultur.


Annons

Rabiata Argenstrm

Fler artiklar av Rabiata Argenstrm


Annons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam