Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
20 Juni 2024
 
Dålig skäggväxt kan vara förödande för självförtroendet.
Dålig skäggväxt kan vara förödande för självförtroendet.

Skäggavund bakom Piratebay

Publicerad: 2009-02-18

Den före detta ABBA-medlemmen Björn Ulvéus gav sig igår in i fildelningsdebatten. I ett inlägg på debattsidan Newsmill rörande den pågående rättegången mot Piratebay hävdar Ulvéus att den drivande kraften bakom Piratebay är skäggavunden hos en av Piratebays huvudmän, Gottfrid Svartholm.

På grund av sin oförmåga att kunna odla ordentligt skägg har Svartholm istället i frustration valt att förstöra för sina medmänniskor menar Ulvéus.

- Ställ dig en enkel fråga: Är det så förbannat besvärligt att odla ett ordentligt skägg? Jag menar kolla in den här grabben, hans stripiga skägg liknar mer könshåret på en häst än en ett riktigt skägg, jag förstår att grabben är avundsjuk på mitt övermanliga "Chuck Norris"-skägg berättar Ulvéus.

- Att odla ett skägg kan vara ett helvete för många, pojkar är unga och osäkra och måste ha någon att trampa på för att må bra själva. Alla har vi haft något komplex för hur vi ser ut men Gottfrid måste vända på det. Ställa sig framför spegeln och försöka se vad som är fint hos honom, kanske är det hans ögon eller hans leende? Alla människor har något unikt och vackert, men hos Gottfrid är det definitivt inte fittskägget! Skrattar Ulvéus.

- Han borde klippa sig, skaffa jobb och köpa ABBAs alla samlings-cd:s i butik till fullt pris, tillägger Ulvéus

Vidare har Ulvéus även meddelat att han planerar att starta en klubb tillsammans med journalisten och författaren Jan Guillou, klubbens namn kommer vara "Surgubbarna" och  i korthet kommer klubben att gå ut på att sitta i Jan Guillous jaktstuga, äta falukorvsmackor och klaga på hur allting var bättre förr i tiden, ungdomarna, musiken, skivdistribueringen och särskilt de utsvängda jeansen.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev