Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
20 Juni 2024
 
Erik "Ninjasparken" Almqvist demonstrerar prototypen som ska hindra flyktingfåglarna att ta våra svenska fåglars mat
Erik "Ninjasparken" Almqvist demonstrerar prototypen som ska hindra flyktingfåglarna att ta våra svenska fåglars mat

SD kräver stopp för flyktingfåglar

Publicerad: 2010-11-21

Sverigedemokraterna har i en ny motion lyft frågan om papperslösa fåglar som illegalt korsar landets gränser.
- Vissa fåglar har dessutom negligerat Schengengränserna och flyger från Afrika för att komma till Sverige och leva på allmosor och stöld i markerna. De åberopar allemansrätten, men den borde inte gälla fåglar från främmande kulturer och när de fräckt stjäl från åkrar och dessutom fiskar utan fiskekort går skam på torra land, säger Erik Almqvist, SD:s pressekreterare.


- Men det heter väl flyttfåglar?

 

- Jaja, du är som är så politiskt korrekt, du kanske vill naturberika dig med dem? En flyktingfågelkramare kanske? De kommer hit på våren, äter vår svenska mat, får sina barn här, skitar ner och jävlas med våra svenska stannfåglar, fåglar som lidit sig igenom den nordiska vintern, och inte flytt till varmare trakter. De svenska fåglarna, som behöver mat och värme, de ska nu bli av med allt, då dessa naturberikare kommer hit och tjattrar på utländska. De vägrar att lära sig svenska normer och svenska fågelsånger. Här sjunger vi krax, krax, och de sjunger tjatter, tjatter.
- Inte heller vill de bo som svenska fåglar i innerstan, nej de gyttrar ihop sig i ghetton och vägrar umgås med andra än sin egen sort. Och när maten är slut och hösten är på väg, då bajsar de bokstavligt talat på den svenska marken och ger sig av. Då passar inte Sverige att bo i .
-Vi kommer att kräva att stora plexiglasskivor fästs på marken kring de svenska gränserna, och att de ska nå en höjd på ca 900 meter, för att fåglarna inte ska kunna ta sig in på svensk mark.

 

Erik Almqvist demonstrerar stolt en prototyp som han och hans kompisar tillverkat hemma hos föräldrarna i deras gillestuga. Plexiglasskivorna är ca 120 cm höga och fästa med gångjärn för att muren lätt ska kunna följa Sveriges gräns, även när den eventuellt utvidgas. Norge är ett område som Erik nämner som högintressant, om det inte var för alla utlänningarna, men oljan...

- Blir det inte problem för flyget med en så hög plexiglasmur?


- Så mycket bättre. Då slipper vi kulturberikarna också. Både de utländska och de inhemska. Vi förstår inte varför svenskar ska åka till Zanzibar och dansa hulahula. Vi har väl danspalats här hemma också? Jag tänker på Baldakinen och alla dansbanor ute i landet som får stå tomma och gå i konkurs på grund av alla landsförrädare som åker till negrerna.

 

- Inom SD har ni sagt att ni inte är rasister, är inte det där ett rasistiskt uttalande?


- Nej då, jag hatar inte negrer, flera av mina bästa negrer är vänner, avslutar Erik Almqvist intervjun och ser nöjd ut.

 


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: Sydsvenskan Sydsvenskan Sydsvenskan SvD GP SkÃ¥nskan Expressen SR SR AB SvD SvD Nyheter24 DN HD
Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev