Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
1 Oktober 2023
 
Magnus Olsson (SD) och Ilmar Reepalu (S) protesterar mot att män får bosätta sig var de vill
Magnus Olsson (SD) och Ilmar Reepalu (S) protesterar mot att män får bosätta sig var de vill

S och SD i gemensamt utspel om män

Publicerad: 2012-03-21

Malmös starke man, kommunalrådet Ilmar Reepalu (S), har i ett gemensamt brev med borgerliga företrädare och sverigedemokraten Magnus Olsson kopplat samman brottsvågen i Sverige, Norge och Frankrike med männens fria rätt att bosätta sig var de vill.

Man ser en tydlig koppling mellan Peter Mangs, Anders Behring Breivik och nu de fasanfulla morden på lärare och elever i den franska staden Toulouse:

Alla brotten begicks av män.

Man menar att i och med att män kan bosätta sig var de vill ökar segregeringen i samhället. Män, som uppenbarligen är mer våldsbenägna än andra grupper, bildar subkulturer, som ordenssällskap, fotbollsklubbar för män och de går på hemliga bastumöten där männens förvrängda världsbild blir än mer förvrängd.

I brevet som har skickats till samtliga EU-parlamentariker beskrivs den våldsvåg som på senare tid har drabbat Sverige, Norge och Frankrike. I brevet går att läsa:

”Den senaste tidens händelser visar också att det i dessa länder håller på att växa fram en parallell samhällsstruktur av män, med egna normer och nu även rättskipning. Detta är inte acceptabelt.”

Ilmar Reepalu och de andra undertecknarna skriver att man därför vill diskutera hur man bäst bekämpar brottslighet. Undertecknarna beskriver olika ”verktyg” som bör användas för att lösa brottsligheten:

”Slutligen vill vi att lagen om männens rätt att bosätta sig var de vill ses över då den bidrar till det ökade våldet i våra städer.”

 


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: PDF DA DN SvD
Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev