Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
2 Oktober 2022
 
Magnus Olsson (SD) och Ilmar Reepalu (S) protesterar mot att män får bosätta sig var de vill
Magnus Olsson (SD) och Ilmar Reepalu (S) protesterar mot att män får bosätta sig var de vill

S och SD i gemensamt utspel om män

Publicerad: 2012-03-21

Malmös starke man, kommunalrådet Ilmar Reepalu (S), har i ett gemensamt brev med borgerliga företrädare och sverigedemokraten Magnus Olsson kopplat samman brottsvågen i Sverige, Norge och Frankrike med männens fria rätt att bosätta sig var de vill.

Man ser en tydlig koppling mellan Peter Mangs, Anders Behring Breivik och nu de fasanfulla morden på lärare och elever i den franska staden Toulouse:

Alla brotten begicks av män.

Man menar att i och med att män kan bosätta sig var de vill ökar segregeringen i samhället. Män, som uppenbarligen är mer våldsbenägna än andra grupper, bildar subkulturer, som ordenssällskap, fotbollsklubbar för män och de går på hemliga bastumöten där männens förvrängda världsbild blir än mer förvrängd.

I brevet som har skickats till samtliga EU-parlamentariker beskrivs den våldsvåg som på senare tid har drabbat Sverige, Norge och Frankrike. I brevet går att läsa:

”Den senaste tidens händelser visar också att det i dessa länder håller på att växa fram en parallell samhällsstruktur av män, med egna normer och nu även rättskipning. Detta är inte acceptabelt.”

Ilmar Reepalu och de andra undertecknarna skriver att man därför vill diskutera hur man bäst bekämpar brottslighet. Undertecknarna beskriver olika ”verktyg” som bör användas för att lösa brottsligheten:

”Slutligen vill vi att lagen om männens rätt att bosätta sig var de vill ses över då den bidrar till det ökade våldet i våra städer.”

 


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: PDF DA DN SvD
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 16 kommentarer

Hatar denna sida
Fucking yolo

Mrten, (för 33 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

För Norge i Tid
Alla invändningar mot Olssons och Reepalus förslag är rasism och förbannad dikt.

Karsten Thürfjeldt, (för 43 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Hon säljer sex och njuter av det.
Jag gillar den här artikeln, den är rolig. Finns det något sätt att kommentera här via sitt facebook så att alla mina vänner och säpo kan se att jag är okej som människa?

Hans-Greta Svgpger, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Härligt
Med lite kommunisthumor, när får vi se en nidartikel om miljödårar, minkmördare och terroristerna AFA?

Kalohux, (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

V och ND gillar lika
Tidningen Norrskensflamman har nu avslöjat att det inte är så stor skillnad mellan socialismen inom V och dito i ND. Alltså är de lika. Sedan de två partierna fått upp ögonen för varandra har samarbete inletts i ett gemensamt projekt med Svenskbladet som megafon: Vi Gillar Oss Själva. Väljarna ser nu med stor spänning fram emot vad projektet ska medföra för typ av förbud för deras yttrande- och åsiktsfriheter.

Alfhg Nogkre, (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank