Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
29 September 2022
 
Vi visste inte att det var så här roligt att sticka offerkoftor, säger pojkarna på SDU-lägret när Svenskbladets reporter hälsar på
Vi visste inte att det var så här roligt att sticka offerkoftor, säger pojkarna på SDU-lägret när Svenskbladets reporter hälsar på

Pojkar på SDU-läger stickar offerkoftor

Publicerad: 2013-09-29

Inom SD anser man att det är viktigt att också vita kränkta pojkar växer in i rollen som offer, och därför får pojkarna nu lära sig att sticka offerkoftor på SDU:s läger.

Thoralf Svensson (SD), berättar för Svenskbladets reporter hur pojkarna får lära sig att sätta dit "PK-Media":

- Det gäller att alltid vara på sin vakt, att hugga tillbaks helt enkelt. Så fort PK-media pekar på något bra med invandrare, då drar vi till med "alla invandrare är våldäktsmän, men ni tål inte höra sanningen". Och alla meningar ska alltid sluta med "men det får man väl inte säga i det här jävla pk-landet längre?"

- Vi skanderar med pojkarna medan de stickar "MEN DET FÅR MAN VÄL INTE SÄGA I DET HÄR JÄVLA PK-LANDET LÄNGRE!!!", ungarna älskar att skandera med oss.

- En pojke skrev en insändare som en del av sitt examensarbete: Jaha, så Koranen har blivit vår lagbok, får man inte ens vara ett svenskt fyllesvin när man kör? Fast det får man väl inte säga i det här jävla pk-landet längre? Pojken fick MVG. Fast nu har ju muslimerna ändrat betygssystemet, så nu får man väl inte säga MVG i det här jävla pk-landet längre.

- Offerkoftan ska sitta som ett andra skinn, den tas aldrig av, inte ens när du duschar.

- Det är jävligt fina offerkoftor de stickat. Ungarna.

Thoralf Svensson plockar bort några noppor på sin stickade offerkofta, och svarar stolt på en fråga jag inte ställt:

- Ja, jag har stickat den själv.


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: Varldens kranktaste man Thoralf Nyheter 24 SD krankt av biskopen Margareta Sandstedt krankt Expo Ekeroth krankt Ekeroth igen
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 8 kommentarer

PK
Nackdelen med PK-kotteriets diktatur är att man kan få för sig att SD är ute och cyklar bara för att det har bestämts att de är ute och cyklar. Att föredra är man förstår att SD är ute och cyklar för att de verkligen är det.

Kurre Spinoza, (för 38 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Tat lugnt
Är själv sdare, men tycker självklart man ska få skämta om alla partier. Högerpartier är helt insnöade i ekonomi och tror att hela världen kretsar runt pengar, medans vänsterpartier är toknaiva, är "för allt som är bra och mot allt som är dåligt". Sdare tror att man snart inte ens får säga ordet Sverige och blir skitupprörda så fort deras pk-radar piper till.

rkechefen, (för 39 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Trist
Så man får inte skämta om SD? Tycker att denna artikel talar för sig själv i så fall. Vilka hycklare...

Shalalala, (för 39 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Trist
Trist med denna medhårshumor om och om igen med etablissemanget just om detta parti. Ni gör många lysande artiklar när ni inte har denna slagsida, men politiskt korrekt humor blir aldrig särskilt minnesvärd...

David, (för 39 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: PK
Utifall din undran är genuin så är det inte svårare än att kolla in avpixlat, där samlas de som känner sig kränkta av pk-media. Särskillt br kommentarerna läsas för en inblick i hur de mest utsatta har det.

Sebastian, (för 39 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Svenskbladet r lugnt ... sger Liam
Twingly BlogRank