Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
27 September 2022
 

Norrköpingsmoderater erbjuder 3.000 kronor för Reinfeldttatuering

Publicerad: 2010-06-03

I takt med att Riksdagsvalet närmar sig har de politiska partierna börjat dra igång sina reklamkampanjer.  Partierna nyttjar nu mer och mer de så kallade sociala nätverken på Internet för att nå ut till människor. Barack Obamas valseger förra året ses som en förebild i användningen Jag sociala medier.

Moderaterna i Norrköping har dock valt att använda sig av ett helt annat grepp för att nå ut till väljarna. Man erbjuder 15 frivilliga 3,000 kronor mot att de tatuerar in Fredrik Reinfeldts ansikte på ena skinkan. Personerna får ersättningen mot en tjugo gånger femton centimeter stor tatuering.
- Vi ser ingen skillnad på detta och exempelvis annonsering i press eller på TV, berättar Moderaternas lokala ordförande Annika Falkén.

Norrköpingsmoderaterna hoppas på detta vis nå ut till väljare som i vanliga fall kanske inte skulle uppmärksamma deras parti. Tatueringen blir en vandrande reklampelare som tex syns i duschen efter gympasset eller vid sexuellt umgänge.

Beslutet om så kallad kroppsreklam, eller onbody media, är även ideologiskt förankrat förklarar Annika Falkén;
- Alla bör utnyttja de resurser man har, även om det bara är ett par skinkor, man kan inte bara sitta hemma och spela TV-spel hela dagarna.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 14 kommentarer

Re: Hellre en erigerad penis i pannan
Att tatuera in en penis i pannan är en mycket dålig ide. Att tatuera in vad som helst på arslet är verkligen bättre, även om det det skulle vara en valfri svensk politiker eller svensk films lågvattenmärke, scenen Gudrun Schyman föder barn.

Max Bge-Jensen, (för 35 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Hellre en erigerad penis i pannan
Jag tatuerar hellre in en erigerad penis i pannan än Reinfeldt på skinkan. Vem fan är Reinfeldt nu egentligen? En nolla som en gång varit Sveriges statsminister. Fy fan vad fattigt att ha hans ansikte på bakfläsket!

Konny, Filipstad, (för 35 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: nollåttor
Se så det kunde varit en bild på Marit Paulson eller Göran person fast den får väl inte plats.

Skrapeltrpan , (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

nollåttor
Nog e kärringen ful men int lär de hjälpa

Makstrm Bygde, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

upprörande
Sjömän har alla tider tatuerat in budskap på sina kroppar med trevliga etablissemang. Till mötes kommande kvinnor och även hyllat sin mor med att tatuera mamma tvärs över bröstet eller överarmen. Vilket är den säkraste kärleken att använda till onbody media så Norrköpings moderaterna försöker bara att väcka liv i en gammal media form och kallar det ny. Fy bubblan säger jagAnnons
Twingly BlogRank