Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
"Forskarna" har redan funnit förklaringen på Juholts misstag.
"Forskarna" har redan funnit förklaringen på Juholts misstag.

Juholts förtroende för svenska folket rasar

Publicerad: 2012-01-21

Endast en procent av Håkan Juholt har förtroende för svenska folket. Resten är roligt fett som han mer än gärna visar upp på fest. Att partiledaren faktiskt är en människa har undgått hela 92 procent av svenskarna, vilket tros bero på ett synfel som gör det omöjligt att läsa annat än löpsedlar.

”100 procent” av Fredrik Reinfeldt kräver att man ”duttar luften” med fingrarna när man överdriver något eller säger något på skoj. Dock säger Reinfeldt aldrig något skojigt eller ens ”på skoj” så han har aldrig fått användning för ”duttandet” i det sammanhanget.

En procent av Håkan Juholt består av Fredrik Reinfeldt. Flera oberoende forskare har kommit fram till att Juholts haka består av Reinfeldts panna, vilket haft ödesdigra konsekvenser för Socialdemokratin det senaste halvåret.

- Samtidigt består Reinfeldts panna av Juholts haka, så det "jämnar ut sig", säger Svenskbladets livegne ironiexpert Göran Stollerud medan han duttar luften med fingrarna.

Nittiofyra procent av svenskarna tycker att SAAB bör ta över Socialdemokratiska partiledarrollen tillsammans med Grekland. Nittio procent av grekerna vill inte jobba på SAAB. ”Punkar’n” i brädspelet Combat Cars funderar på att köpa en begagnad SAAB som rullat i Grekland, varför är dock oklart vilket får sextiofem procent av svenska folket att ”rasa”.

Allt enligt Aftonbladets löpsedel, vilket innebär sextiofem procent av de två personer som ”hörde av” sig till redaktionen. Procentsatsen räknades ut enligt ”BMI-modellen”, den ena var ”chocksmal” medan den andra var ett ”chipsfetto”. Huruvida någon bryr sig nämnvärt är fortfarande oklart.


Annons

Dolph Dilfson

Fler artiklar av Dolph Dilfson


Relaterade länkar: AB SvD SvD SvD SvD Exp Exp Exp DN DN DN
Annons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby