Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
27 September 2022
 
"Forskarna" har redan funnit förklaringen på Juholts misstag.
"Forskarna" har redan funnit förklaringen på Juholts misstag.

Juholts förtroende för svenska folket rasar

Publicerad: 2012-01-21

Endast en procent av Håkan Juholt har förtroende för svenska folket. Resten är roligt fett som han mer än gärna visar upp på fest. Att partiledaren faktiskt är en människa har undgått hela 92 procent av svenskarna, vilket tros bero på ett synfel som gör det omöjligt att läsa annat än löpsedlar.

”100 procent” av Fredrik Reinfeldt kräver att man ”duttar luften” med fingrarna när man överdriver något eller säger något på skoj. Dock säger Reinfeldt aldrig något skojigt eller ens ”på skoj” så han har aldrig fått användning för ”duttandet” i det sammanhanget.

En procent av Håkan Juholt består av Fredrik Reinfeldt. Flera oberoende forskare har kommit fram till att Juholts haka består av Reinfeldts panna, vilket haft ödesdigra konsekvenser för Socialdemokratin det senaste halvåret.

- Samtidigt består Reinfeldts panna av Juholts haka, så det "jämnar ut sig", säger Svenskbladets livegne ironiexpert Göran Stollerud medan han duttar luften med fingrarna.

Nittiofyra procent av svenskarna tycker att SAAB bör ta över Socialdemokratiska partiledarrollen tillsammans med Grekland. Nittio procent av grekerna vill inte jobba på SAAB. ”Punkar’n” i brädspelet Combat Cars funderar på att köpa en begagnad SAAB som rullat i Grekland, varför är dock oklart vilket får sextiofem procent av svenska folket att ”rasa”.

Allt enligt Aftonbladets löpsedel, vilket innebär sextiofem procent av de två personer som ”hörde av” sig till redaktionen. Procentsatsen räknades ut enligt ”BMI-modellen”, den ena var ”chocksmal” medan den andra var ett ”chipsfetto”. Huruvida någon bryr sig nämnvärt är fortfarande oklart.


Annons

Dolph Dilfson

Fler artiklar av Dolph Dilfson


Relaterade länkar: AB SvD SvD SvD SvD Exp Exp Exp DN DN DN
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 10 kommentarer

Re: alla
Joho!

Fred S. Hetsare, (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Jon
Jag håller med fullständigt. Det är på tok för få referenser till Combat Cars i svensk journalistik.

socius, (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Monas buske
Säkra källor anger att Juholts mustasch en gång suttit under Mona Sahlins byxlinning samt att han även ärvt Lennart Bodströms buskiga ögonbryn till hans sons förtet..

Clownholt, (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Combat cars!
ÄNTLIGEN! Man vet att det är bra media när man slutligen får en referens till "Combat cars som av en händelse faktiskt ligger här i rummet.

Jon, (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Bra
Den här artikeln "gillade" jag.

Lurholm, (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Helfoder för hund och baby
Twingly BlogRank