Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
18 Juli 2024
 
Kampen om erektionerna - de borgerliga partierna befinner sig i kris.
Kampen om erektionerna - de borgerliga partierna befinner sig i kris.

Impotensen ökar under det Borgerliga styret

Publicerad: 2010-06-29

En nyligen genomförd studie visar att antalet impotenta har ökat med 12,000 personer i Sverige som en direkt följd av det borgerliga styret under alliansregeringen.

Det är dock osäkert ifall det är en särskild detalj i den borgerliga politiken eller många olika faktorer som samverkat för att orsaka den skenande impotensen.

En anonym tjänsteman vid regeringskansliet har berättat för Svenskbladet;
- Statsministern är fullt medveten om hur osexig hans regering är, först av allt är det alla tråkiga osexiga gubbar, han själv, Jan Björklund och den 40-åriga oskulden Göran Hägglund. Sen som om det inte var nog har de som enda kvinnliga medlem Maud 'Cockblocker' Olofsson.

- Officiellt skulle Reinfeldt aldrig utmana något av de samstyrande borgerliga partierna, men privat försöker han ideligen att begränsa den tid som Maud Olofsson får i debatter och TV-program. Det handlar helt enkelt om att inte exponera Mauds avtändande ansikte alltför ofta i media, förklarar tjänstemannen.

Ett led i de borgerligas strategi är nu att aktivt låta unga 'exotiska' invandrarkvinnor som Sakine Madon och Gulan Avci framträda i hopp om att få igång erektionerna i hus och stuga.

Samtidigt mobliseras det potenshöjande krafter från vänsterhållet, Göran Eurenius har erbjudits av Lars Ohly att återigen gå med i Vänsterpartiet och man kommer i fortsättningen att streama Ridskolan, Lustgården och övriga av Görans filmer från Vänsterpartiets hemsida.

Inom ungdomsförbunden har vänstern redan erkänts som vinnare då Niklas Wykman ställts gentemot Maria Ferm, Jytte Guteland och Ida Gabrielsson.

Från Miljöpartiets håll är Sofia Bothorp från Karlskronas kommunfullmäktige ett hett namn och man planerar nu att nyttja hennes livslånga kompetens av oralsex inför valkampanjen 2010, samtidigt vill man även poängtera att ekologiskt odlad mat ger mera krut i ballen och längre erektioner.

Från socialdemokratiskt håll har Mona Sahlin och Nalin Pekgul lovat att de i fortsättningen kommer att ha korta kjolar på sig varje dag, det är dock oklart ifall detta verkligen kommer att leda till några erektioner.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: BLT aftonbladet BT Expressen norran affarsvarlden
Annons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam