Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
5 2023
 
Spela flöjt halvnaken, på ett ben, på gatan borde man få göra, tycker Markus Danielsson.
Spela flöjt halvnaken, på ett ben, på gatan borde man få göra, tycker Markus Danielsson.

Fullständigt vettlös man startar nytt missnöjesparti

Publicerad: 2014-05-19

Markus Danielsson, 36-årig säkerhetskonsult från Uddevalla, har startat ett nytt politiskt parti några månader innan riksdagsvalet och lagom till EU-valet.

Markus som kallar sin politiska åskådning "Nationallogisk sociomonopolitisk", menar att han var tvungen att skapa ett nytt politiskt parti eftersom han aldrig höll med någon - och ingen höll med honom i politiska diskussioner.

Han menar att det är svårt när man inte tycker som någon annan och därför blir det lätt att man inte röstar alls.

- Ta en enkel fråga, där de flesta politiska partier är eniga; till exempel att man kanske inte ska titta in i solen jättelänge mitt på dagen. Där tycker jag att man ska göra det.

Partiet har Markus valt att kalla Nationallogisterna.

- Ofta utgår mitt politiska engagemang från frågeställningen; "Varför inte?". Man kan säga att det sammanfattar Nationallogisterna.

- Alla politiska partier menar till exempel att om man som privatperson bygger en giljotin och sedan använder den, för det den ska användas för, så ska man straffas. Vi tycker däremot att det är jädra driftigt att själv lyckas bygga en giljotin.

- Samma sak med pengar, inget politiskt parti ifrågasätter pengar. Nationallogisterna går till val på att vi lovar att att bygga en stor rymdraket där vi lastar in alla pengar och sen skickar vi in dem rätt in i solen. Sedan trycker vi nya pengar gjorda av linneväv, äggvita och dagg. 

Markus Danielssons nya politiska parti är även för saker:

- Ja vi är för att man som privatperson ska få gå på alla fyra under kontorstid, att man ska få dregla hälsningsfraser och att man ska få bo tillsammans med döda eller döende, icke uppstoppade människor och djur.

Markus Danielsson säger att han är helt seriös med denna satsning och att om man vill bli medlem i partiet så kan man bara "kasta en större mängd bark från en bro".  

- Alla är välkomna att bli medlemnmar! Trots att jag är uppenbart galen och helt vettlös så är jag inte en oempatisk, fördomsfull, historielös, egositisk och elak person, hälsar Markus. 

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Annons
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!