Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
4 Oktober 2022
 
Invandrarflickor kan ej längre slippa sexundervisning, de ska bli groomade.
Invandrarflickor kan ej längre slippa sexundervisning, de ska bli groomade.

Folkpartiet vill ha Interracial Gangbang

Publicerad: 2009-11-11

Under gårdagen framkom det att folkpartisten och kommunalrådet Åke Blomqvist dömts för att ha betalt en minderårig flicka för sex. Det var i samband med att Blomqvist upplåtit sitt hem till en sexträff, en så kallad "gangbang", som mötet och betalningen ska ha skett. Flickan påstår dessutom att hon hade ett samlag med Blomqvist, men detta nekar dock Blomqvist till.

Carin Ewafors, spaningsledare vid Citypolisens människohandelskommission, berättar att flickan hade sex med fem äldre män i Åke Blomqvists lägenhet. Själva mötet arrangerades av en huvudman, som även figurerar i en sexhärva där sammanlagt tio tonårsflickor utnyttjats sexuellt av flera välbeställda män runt om i Stockholmstrakten.

Händelsen har nu kastat ett nytt ljus på det förslag Jan Björklund deklarerade tidigare under året, vilket innebar att rätten till befrielse från sex- och samlevnadsundervisning i skolan ska avskaffas. Beslutet syftade till att tvinga ungdomar, och då främst invandrarflickor, till sexualundervisning.

Förslaget har beskyllts för att peka finger mot och misstänkliggöra muslimer, i skenet av de senaste händelserna har dock syftet med förslaget klarnat. En högt uppsatt partimedlem i Folkpartiet, som väljer att vara anonym, har kommenterat förslaget;
- Det går att få till en gangbang idag, det visade ju Blomqvist tydligt, men det är himla svårt att få till en interracial gangbang eftersom många av de mörkhyade invandrarflickorna här i Sverige kommer från kulturer med starka traditioner där sex inte är något man talar om öppet. Genom att tvinga invandrarflickor att genomgå sexualundervisning kommer vi dock interracial gangbang ett steg närmare, till en början får de lära sig hur det fungerar.

- Om ett par år kommer de vara färdig-groomade och då blir de här sammankomster lite mer färgglada, fattar ni färgglada? Det var väl fyndigt sagt!


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN DN2 DN3 GP Dagen Aft newsdesk newsdesk2 Exp SvD
Läsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 3 kommentarer

sexualundervisning/gangbang
Varför skulle det vara så viktigt att hålla muslimska tjejer borta från sexualundervisning? Nej, utan sexualundervisning i bagaget har de säkert mycket större risk att bli inlurade på "gangbang".

folkpartist, (för 34 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Fritidsbehov för ALLA
Vänsterpartiet tycker det är fel att bara rika villaägare eller de med stora lägenheter ska kunna ha ungdomsaktiviteter, så alla kommuner borde upplåta lokaler, t.ex. på fritids. Det skulle öka umgänget mellan generationerna, vilket är positivt. Ungdomar från arabvärlden är dessutom vana vid öppna ytor och kamelhårsfällar och kan känna sig instängda i små utrymmen, så det bör vara rejält tilltagna lokaler. Man måste dock vakta så alkohol eller droger inte kommer in.

Sven Ohlydig, (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Snart ska du få se på grooming, Blomqvist
Med sådana liberaler behövs det inga fundamentalister. Har al-Qaida något ungdomsförbund? Jag skriver hellre in min dotter där än i Folkpartiet.

Killen på Kumla, (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank