Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Måndag
20 Maj 2024
 
"Man kan tja ven med slja", r parollen fr Folkpartiets nya kampanj.
"Man kan tja ven med slja", r parollen fr Folkpartiets nya kampanj.

Folkpartiet lanserar ny kampanj riktad till invandrartjejer

Publicerad: 2009-06-22

För en dryg månad sedan presenterade Folkpartiet i en debattartikel i DN ett förslag om att avskaffa föräldrars rätt att befria deras barn från idrottstimmar och sexualundervisning. Folkpartiet menade att denna regel användes av konservativa föräldrar för att hålla så många som var fjärde invandrarflicka borta från idrott eller sexualundervisning.

Utspelet uppfattades av vissa politiska observatörer som en flört med främlingsfientliga väljare men från Folkpartiets håll försäkrades dock att så inte var fallet utan att det handlade om ett genuint intresse att få invandrartjejerna att bli mer sexuellt aktiva eftersom det är just detta Sverige behöver idag.

Folkpartiets nya kampanj "Man kan töja även med slöja!" består av en serie affischer föreställandes en exotisk traditionellt uppfostrad persisk invandrarflicka iklädd en hijab-schal, Shabnam, samt hennes blonde svenske pojkvän Erik, poserande i en serie samlagsställningar. Som för att bekräfta sin fascination med invandrarflickor passar Folkpartiet i kampanjen på att informera att man är det borgerliga parti som lyckats locka till sig flest "fräscha invandrarbrudar", som exempel nämns Sakine Madon och Gulan Avci, men segregationsminister Nyamko Sabuni är av någon anledning längst ned på listan. Man nämner även norska Aylar Lie som ett lyckat exempel på en invandrartjej som fullt ut tagit till sig sexualundervisning.

Partiledaren Jan Björklund berättar via telefon för Svenskbladet;
- Det var nödvändigt med stor debattartikel i DN för att få uppmärksamhet kring det här problemet, invandrartjejerna knullar antingen för lite eller ingenting alls och om det finns en enda fråga Folkpartiet bör engagera sig i så är det detta. Den kampanj som vi sjösätter idag vänder sig till invandrartjejerna och syftar till att informera och få igång samlagsprocesserna över hela landet.

Björklund fortsätter sedan att över telefon citera Quentin Tarantinos film From Dusk til Dawn;
- We got white pussy, black pussy, Spanish pussy, yellow pussy, Somali pussy, Kurdish pussy, Chilean pussy, Turkish pussy, Libanese pussy, Persian pussy, pussy pussy, come on in, pussy lovers!


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN1 DN2
Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev