Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
27 September 2022
 
Dagens Nyheter byter namn till Dagens Moderatnyheter.
Dagens Nyheter byter namn till Dagens Moderatnyheter.

Dagens Nyheter byter namn till Dagens Moderatnyheter

Publicerad: 2012-01-11

Det nya namnet blir Dagens Moderatnyheter, ett namn som reflekterar tidningens nya inriktning att skriva glorifierande artiklar om den sittande regeringen varvat med livsstilsreportage om vindsvåningar.

Chefredaktören Gunilla Herlitz berättar;
- Det har länge funnits ett glapp I marknaden för totalt okritisk rövslickarpress, denna nisch går vi nu in och täcker upp med våra lätt erotiska repotage om den borgerliga regeringen.

- Det är dock tråkigt med tidningar som bara skriver om politik så vi kommer även varva propagandan med artiklar om hutlöst dyra bostäder och semillionvin.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN DN2 Resume
Läsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 14 kommentarer

M rulez
Som tur är, är vår retorik just bara det. Det tog oss ett tag att ändra image, men de mindre lyckade valresultaten var entydiga. Nu använder vi nyspråk och genomför systemskiftet lite mer i smyg. Mycket effektivt, våra kärngrupper har aldrig mått så bra! Vi säger "Inga fler skattesänkningar!" Just nu... blink blink.

Jens-Jasper G., (för 47 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Re: Re: Johan v?nstrar?
Det är lustigt att varje påpekande att alliansregeringen inte är perfekt får samma resultat. Alltid och jämt,. Ett maniskt och tvångsmässigt ältande om "såssarna" Speciellt lustigt blir den här tvångsmässiga vanan att bemöta kritik på enklaste sätt när man här regeringen uttala sig. Reinfeldt "vill fortsätta som det är" och mandatperiodens mål är "full sysselsättning" något som Palme säkert hållt med om. Borg tycker det är tufft att betala skatt.

Anders, (för 47 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Ett klargörande till Pucko
Kan vi inte bara lugna ner oss och ha gemensam högläsning ur Ludwig von Mises kring en lägereld?

Kofta, (för 47 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Ett klargörande till Pucko
De gloriösa valen 1976, 1991 och 2006 resulterade faktiskt i Borgerliga Regeringar - även om Pucko inte vill det. Det stackars folket var vid varje befrielse i behov av att vet om hur lyckliga de nu var med en riktig regering, därför skrevs det ut. Dessutom är alla media vänstervridna desinformatörer - dvs slaskpress som inte skriver om att Marknaden och Allianzen alltid vet bäst! Som t.ex. att det är bra för alla att riskkapitalister inte skattar i Sverige.

Jens-Jasper G., (för 47 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Re: Johan v?nstrar?
Och Anders har glömt att när vänstern till slut förlorade makten, så kallades regeringen för "den borgerliga regeringen" i ett halvt år. Det var då den icke-existerande vänstervridna pressen som inte kunde acceptera fakta. Och vad gäller okritiskt rövslickeri, vad hade vi innan 2006?

Pucko skall skakas, (för 47 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Helfoder för hund och baby
Twingly BlogRank