Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
20 Juni 2024
 
"Så här stor är den. I slakt tillstånd."
"Så här stor är den. I slakt tillstånd."

Anders Borg: "Jag drömmer om att den skulle vara lite mindre"

Publicerad: 2011-12-19

Han har kallats för Europas bästa finansminister. För sin kapacitet och för sin skärpa, intelligens och sin förmåga att fatta extremt kloka och väl avvägda beslut är han både älskad och åtrådd.

Men Anders Borg är inte bara världens bästa finansminister. Han är även en närvarande far och en utomordentlig älskare, med en av världens största penisar. 

Svenskbladet fick dispens av Schlingman för att skriva ett glorifierande reportage om Anders Borg.

Allt är välstädat och vackert i Anders Borgs arbetsrum. Inget dammkorn så långt ögat kan se. Om jag inte var journalist hade jag använt ordet "perfekt". 

Att jag, med vår lilla nätbaserade tidning har fått audiens hos världens, eller, ja universums bästa finansminister kittlar. Golvet under mig knarrar, men det är charmigt och gör hela situationen upphöjd, nästan drömsk. Jag får nypa mig i armen när jag ser honom komma fram för att hälsa.

Han har ett bländvitt leende och pigga, kloka, ärliga ögon. Han doftar manligt fräscht. En parfym, en doft som får mig ur balans. Men jag är journalist, jag måste behålla min professionalism, jag kan inte bara tänka att jag står framför världshistoriens absolut bästa finansminister som dessutom har en av världens största kukar där innanför de välstrykta och eleganta byxorna.

- Bitvis är jag helt konsumerad av arbete, på gränsen till utarbetad, säger han allvarligt. 

Ännu vet vi inte att Anders Borgs penis ska bli utsedd till en av världens vackraste, tydligaste och största. Men det ligger i luften. 

Han har en intensiv blick, som är svår att värja sig mot. Hans gråblå, ärliga, kloka, maskulina och sensuella blick gör mig snart yr. Jag kan som tur är fokusera på pappret med de godkända frågor och formuleringar som Schlingman gett mig. Och jag lyckas styra in samtalet på att Anders Borg lyckats avstyra finanskrisen innanför Sveriges gränser.

- Det är mitt jobb att stå upp i kris, säger Anders Borg med det pedagogiska lugn som vi lärt känna igen sedan han blev Sveriges genom tiderna bästa och sexigaste finansminister år 2006.

"Måste tänka professionellt", tänker jag. Men jag kan inte längre hejda mig. Jag kan inte ställa fler frågor. Jag är redan förlorad. 

Så jag frågar rakt ut om jag får se "den". 

Han ler. Ett pillimariskt leende, men han är inte sen att gå mig till viljes. Han knäpper upp skärpet. Tar av sig sina byxor som faller till marken. Han har ett par yfrontskalsonger med svenska flaggan under. Jag ser hur det spänner bakom. Han tar av dem också. Sedan hänger den där. Ute i det fria. 

Jag biter mig i läppen. Så hårt att det kommer blod. 

Jag har aldrig sett något så stort, tydligt och vackert förut. Det är den vackraste och största penisen jag sett. Jag vill bara ta på den. 

- Känn på den om du vill, säger Anders Borg. 

Jag möter hans blick, försiktigt. Mitt hjärta slår så hårda slag. Blodet rusar från hjärnan. Jag lyckas inte formulera något ord. Att jag ska få ta på den.

Försiktigt stryker jag den. Mjukt. Som om det var ett utrotningshotat djur. Eller en allvetande och uråldrig sagofågel.

Och mycket riktigt. Den är fantastisk. Underbar. Perfekt. Jag får känslan av att den är för stor för Sverige.

- Den är så stor, säger jag, men min röst är så vag att jag inte vet om han hör.

- Jag önskar att den var mindre, säger Anders Borg allvarligt.

Jag förstår hans sorg. Det kan inte vara lätt att bära på all denna enorma klokhet, briljans och dessutom en sådan underbar och fantastisk penis.

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Relaterade länkar: Dagens Nyheter
Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev