Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
22 Juni 2024
 
Jan Björklunds penis var synlig på partiledarfotot, även kallad "stridspitten" av Björklund själv.
Jan Björklunds penis var synlig på partiledarfotot, även kallad "stridspitten" av Björklund själv.

Björklunds penis synlig på partiledarfotot

Publicerad: 2010-01-23

Efter onsdagens partiledardebatt samlades samtliga partiledare och Miljöpartiets språkrör för en gemensam fotografering i Dagens Nyheters regi, fotografiet har nu väckt stora diskussioner i massmedia. Det var först Mona Sahlins handväska av märket Louis Vuitton som skapade debatt efter beskyllningar från vänsterhållet om att hon inte borde äga sådana lyxartiklar.

Debatten om lyxartiklar och klass har nu dock gett vika inför upptäckten att Jan Björklund exponerade sitt könsorgan på samma fotografi. Det syns tydligt på fotografiet hur Björklunds penis sticker ut mellan benen och av allt att döma är det inget misstag utan ser ut som den tagits ut ur byxorna med avsikt.

Det är inte första gången som Jan Björklund visar sitt könsorgan, fd arbetskamrater inom Svea Livgarde har vittnat om att Björklund förtjust brukade prata om "stridspitten" under hans tid i det militära. Kapten Hampus Andersson tjänstgjorde vid Svea Livgarde samtidigt som Björklund;
- Så fort det var någonting som krävde lite pondus så brukade Janne säga saker som "dags att runka upp stridspitten" eller "jag ska visa dem min kuk". När man är omgiven av värnpliktiga där de flesta är i åldern 18-21 så kan ju sånt där snack få rätt stor motiverande effekt, det är en rätt grabbig jargong.

Psykologen Annika Petrén menar att Björklunds fascination vid sitt könsorgan är en typisk manlig Freudiansk företeelse;
- Män som Björklund lägger stor vikt vid sin penis, de anser att deras styrka och personlighet utgår ifrån den, de kanske till och med pratar med den och frågar den om råd.

Annika Petrén tror att exponeringen av Björklunds manslem på fotografiet har skett i förhoppning om att det ska bidra positivt till valrörelsen 2010, som en sorts försäkran om god tur inför valåret.
- Möjligtvis hoppas även Björklund attrahera fler kvinnliga väljare, eftersom han av bilden att döma faktiskt ser rätt välutrustad ut.

Svenskbladet har sökt Jan Björklund och de övriga Alliansmedlemmarna för en kommentar, men har ej lyckats nå någon utav dem. Dock har man via anonyma källor vid regeringskansliet fått reda på att detta inte är första gången som Jan Björklund hängt ut sin drake i friska luften, vid ett flertal tillfällen då Björklund känt att han vill visa sin auktoritet ska detta ha skett.

Vid ett tillfälle i September förra året ska Maud Olofsson dessutom av misstag klampat in på Statsministerns kontor och överraskat Björklund, statsminister Reinfeldt och Göran Hägglund i full färd med att jämföra längden på sina blottade manslemmar.

 


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: SvD SvD2 SvD3 DN DN2 Newsmill Newsmill2 Newsmill3 SvD4 Aftonbladet Expressen Sydsvenskan Expressen2 st.nu cafe HD Aftonbladet Aftonbladet2 Dagens Ps DagensPs2 Aftonbladet3
Annons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam