Amazon.se
Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
5 Oktober 2022
 
Arkelsten
Arkelsten

Arkelsten: "(M) uppfann portionsförpackad ost"

Publicerad: 2011-10-26

Det har stormat lite kring Moderaternas pressekreterare Sofia Arkelsten i veckan. 

I helgen avslutades Moderaternas partidagar i Örebro. Under partidagarna beslöt Moderaterna att anta ett nytt idéprogram där de listar saker som de varit med och genomdrivit och uppfunnit. Vid sidan av mindre uppseendeväckande genomförda idéer som är kända sedan länge är att Moderaterna gjort, till exempel att de var först med att lyssna sönder Swedish House Mafia-låten "One" finns även några andra punkter som allmänheten uppmärksammat.

Bland annat menade Sofia Arkelsten att Moderaterna var först med att sluta kolla på serien "Prison Break":s andra säsong, eftersom den "blev dålig och inte handlade om att de skulle bryta sig ut ur ett fängelse utan snarare att de bara stod och grävde på olika ställen".

Det andra uttalandet som Arkelsten gjorde och som ifrågasattes var det att Moderaterna skulle ha uppfunnit "portionsförpackad ost".

Arkelsten menar också att Moderaterna var de som först kom på idéen med jordnötssmör:

- Någon var det ju. Och inte var det en neger. Alla vet ju att negrerna inte har uppfunnit något. Det är bara att läsa på Flashback.

 

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 6 kommentarer

Flänsost
Min man kör långtradare, och varje gång han kommer hem vill han givetvis ha en avsugning. Men då har han inte duschat på flera dagar och det är fullt av flänsost under förhuden! Det värsta är när man får osten i munnen! Det känns som långa, sega flagor. Flänsost är ingen könssjukdom och smittar därför inte! Det är ett sekret som fungerar som ett slags smörjmedel under förhuden på killar men finns även hos tjejer, då mellan blygdläpparna.

Vicktoria Sten, (för 22 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Fria marknaden
är i själva verket just det som inspirerade (m) till sina forna stordåd. Inget är bättre än en fri och hittills obesegrad marknad. Hur marknaden tog över politiken kan man också läsa om - och inspireras av! - i (m):s nya idprogram. Att Arkelsten skulle ha använt N-ordet är däremot ren lögn från Svenskbladets sida. Så gör man inte när ens arbetsgivare har Roots. Kunta Kinte! ropar (m) unisont.

Argus frn Frostmofjllet, (för 48 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Japp & På vilket sätt
Det förvånar mig inte att sossar gnäller när Privata Näringslivet skapar jobb. Typiskt för dessa avundsjuka bidragstagare. Dessutom finns det inga bevis för att lite utsläpp skulle leda till fler stormar - Flera oberoende undersökningar finansierade av oljebolag vederlägger det.

Jens-Jasper G., (för 48 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Japp
Japp, det är allmänt känt i Socialistiska kretsar att den fria marknaden manipulerar vädret för att sälja fler jackor, vinterdäck, osv. I USA, storkapitalismen hjärta sker det ju till och med orkaner, gång efter gång, som förstår för att de stora bolagen ska kunna sälja mer!

Ssse, (för 48 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

På vilket sätt?
På vilket sätt har Sverige förvandlats till en sovjetstat Jens-Jasper? Är det vädret? Det är inte sossarnas fel, det är marknadens!

Snppet Vrre, (för 48 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank