Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
16 Juni 2024
 
Abeles videoklipp nästan var lika komiska som Skogsturken och "Till Malin"-killen.
Abeles videoklipp nästan var lika komiska som Skogsturken och "Till Malin"-killen.

Anton Abele tar ställning mot Youtubeklipp

Publicerad: 2010-09-16

Efter att ha tagit avstånd mot våld har nu riksdagskandidaten Anton Abele valt att ta avstånd från Youtubeklipp.

Motivet är  att  de egna youtubeklipp som han lagt upp där han tar ställning mot våld, genererat så mycket psykisk smärta att Anton tycker att man kan likställa det med våld.

- Våld gör ont, och de elaka kommentarerna som folk skrivit till mina youtubeklipp där jag tar avstånd från våld har gjort ont i mig. Det likställer jag med våld, berättar Anton Abele i ett meddelande till pressen.

I och med sitt nya ställningstagande har Abele tagit bort samtliga av sina videoklipp från sin YouTube-kanal, klippen visade bland annat hur Abele blev upprörd över en artikel i Metro, samt inkluderade en välkomstvideo vid lanseringen av hans YouTube-kanal. Klippen var alla proffsigt filmade i neutrala miljöer, men saknade helt substans och de stylade miljöerna fick det endast att se ut som någon sorts TV shop reklam.

Videoklippen till trots är Anton Abele idag riksdagskandidat för Moderaterna som i den unge mannen och hans modiga ställningstagande mot våld såg en ypperlig tantcharmör och ett perfekt dragplåster för kvinnor i åldersklassen 65-90 som är rädda för att gå utanför dörren.

Genom sin nya partitillhörighet har Abele fått tillgång till diverse PR-människor vilka nu hjälpt honom att omforma sig och styla sig i en trovärdig stil passande en moderat riksdagsman. Förutom tips med klädsel har han även fått lära sig att le ordentligt istället för att bara ge intrycket av att han precis skitit på sig.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: YouTube
Annons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!