Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
26 September 2023
 
Anton visar dligt vder p sin laptop s att folk ska frst vad han menar med dligt vder.
Anton visar dligt vder p sin laptop s att folk ska frst vad han menar med dligt vder.

Anton Abele planerar politisk comeback

Publicerad: 2009-11-17

Anton Abele säger sig ha mognat efter sitt tidigare patetiska försök i september att starta en politisk karriär. Den nye och mer eftertänksamme Abele säger sig nu vara mer erfaren och politiskt mogen, samt påstar att han tänkt igenom sina nya politiska ställningstaganden ordentligt.

Det var efter att en bekant påpekat för Anton att det redan finns lagar mot våld och att det finns en överväldigande majoritet i samhället som är emot våld som Anton (äntligen) förstod att han skulle bli tvungen att formulera fler politiska åsikter än att bara vara emot våld.

Den kampanj mot våld som Abele bedriver sen gammalt lockade en del väljare bland gamla tanter och rädda mammor som var engagerade känslomässigt och inte orkade tänka efter ordentligt. Den nye Abele vill dock bredda sig och har nu en mängd nya punkter på agendan, Abele har nu nämligen även tagit ställning gentemot dåligt väder.

Med väder menar Abele väder som i sol, regn och moln, och med dåligt menar han motsatsen till bra. Abele menar att det finns mycket att göra mot dåligt väder i Sverige. Anton pekar till exempel på att Sverige bara har tre månaders sommar, vilket Anton tycker är alldeles för lite. Dessutom saknas lagar gentemot dåligt väder, vilket Anton kollade upp innan han formulerade sin nya politiska hållning.

Abele själv kommenterar beslutet att starta en kampanj mot dåligt väder;
- Häromdagen läste jag i tidningen att det skulle regna, och mycket riktigt det gjorde det. Jag blev alldeles blöt, och då tänkte jag, det finns säkert massor av människor här i Sverige som blir blöta, varför gör inte någon något åt det här?

- Nu startar jag kampanjen "Bevara oss från dåligt väder", vi kommer att anordna en manifestation i Stockholm i slutet av November, det är viktigt att så många som möjligt kommer så att vi kan visa varandra att vi alla är överens, dåligt väder är oacceptabelt, berättar Abele.

Anton uppger dessutom att han har långtgående planer på en kampanj gentemot 'tidiga morgnar' vilket han tycker är jättejobbigt, hellre skulle han sova lite längre om morgonen än behöva gå upp och ta sig till Franska skolan.

Leif Wennerstrud fran Moderata samlingspartiet berättar om Abeles nyliga medlemskap i partiet;
- Vi är i behov av fler ungdomar i partiet, men vi har rätt dålig kontakt med verkligheten. Efter Antons YouTube-videos börjar vi ångra att vi lät honom gå med i partiet.

- Med korten på bordet så insåg vi aldrig att detta bara var en mediahora som inga ungdomar utanför Franska Gymnasiet i Stockholm kan identifiera sig med, tillägger Wennerstrud.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam