Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
22 Juni 2024
 
TV-shop var imponerade över Abeles YouTube videos.
TV-shop var imponerade över Abeles YouTube videos.

Abele överger politiken för TV-shop

Publicerad: 2009-10-31

Anton Abele meddelade idag att han överger alla politiska ambitioner och istället kommer att koncentrera sig på en heltidsposition som svenska TV-shop har erbjudit honom.

Johan Christoph, TV-shop:s Sverigekoordinator, såg Antons videos på YouTube och fastnade direkt för honom;
- Det urusla skådespelandet, den sterila konstlade miljön han valt i sina videos och sättet på vilket han lyckades sälja något helt poänglöst imponerade på mig. Dessutom har Anton tagit fasta på att man ska behandla tittarna som om de vore förståndshandikappade och upprepa allting ett par gånger innan man slutligen säger till dem vad de ska göra.

- Hela upplägget i Antons videos är inte helt olikt den teknik vi använt i flera år för att sälja suspekta träningsverktyg till hjärnlösa tittare. Vi tror verkligen på Anton, visserligen ar den svenska TV-publiken rätt intelligent, men det finns alltid några personer som inte kan tänka i två led och det ar just hos den gruppen som Anton går hem hos, berättar Christoph.

Att få Anton att överge politiken för TV-shop var inte särskilt svårt berättar Christoph;
- Grabben berättade för mig att han mest ville synas i media, särskilt då TV, helst av allt ville han vara med i någon sorts dokusåpa, men TV-shop tyckte han var det näst bästa. Han hade ju dessutom lite svårt att formulera några politiska ståndpunkter utöver att "våld är dåligt".

- Sen var det ju bara panikslagna mammor och gamla tanter som han hade något sorts stöd hos. Hela ungdomsgrejen var ju lite löst formulerad, finns det egentligen någon ungdom i hela Sverige som identifierar sig med Anton Abele?


Antons första uppdrag kommer bli att sälja TV-shops populära Pro V-slicer, ett mycket användbart köksredskap som är tillverkat i rostfritt stål och endast kostar 399 kronor. Pro V-slicer säljs inte i några butiker utan kan endast beställas via TV-shop, beställer ni inom 30 dagar så får ni även som bonuspremie en broschyr som visar hur du kan dekorera din mat.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka