Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
20 Juni 2024
 
George Takei från Star Trek åt skalbaggar, larver, gräshoppor och kängurupenis.
George Takei från Star Trek åt skalbaggar, larver, gräshoppor och kängurupenis.

TV4 nedringda efter Kändisdjungeln

Publicerad: 2009-09-16

Förra fredagen sändes första avsnittet av Kändisdjungeln på TV4, förväntningarna har varit stora på programmet, inte minst hos de så kallade kändisar som medverkar. Programmet är baserat på det engelsk tv-programmet "I'm a celebrity ... get me out of here" med skillnaden att den engelska versionen har riktiga kändisar, programformatet är dock detsamma, deltagarna utsätts för grov förnedring och i varje avsnitt presenteras de med någon sorts vidrighet som de måste äta för att gå vidare i tävlingen. I ett avsnitt åt till exempel George Takei från Star Trek kackerlackor, gräshoppor, larver, kängurupenis och kameltestiklar.

Svenskarna och särskilt de medverkande kändisarna har varit helt ovetande om vad Kändisdjungeln egentligen var för program och har låtit sig lockas med i programmet i hopp om att på nytt få igång sina kapsejsade karriärer, att behöva äta en torkad reptilpenis var inget som de räknade med. Carl Petter Vallberg, fd deltagare i 'Bonde söker Sugga', berättar om sina upplevelser från förra veckans avsnitt;
- Jag trodde det var lite som Robinson, man får bo på en tropisk ö och då och då får man göra någon lattjo tävling. Inte trodde jag att det skulle bli en orgie i förnedring, isåfall hade jag bett om mer pengar!

Efter att det stod känt vilken sorts program som det rörde sig om har nu TV4 blivit nedringda, tusentals människor ringer in och ber att vissa kändiskar ska medverka i programmet.

Jonas 25 är en av de många som ringt in upprepade gånger till TV4 för att göra sin röst hörd;
- Snälla, kan ni inte ta med Johan Palm i nästa säsong av Kändisdjungeln? Efter alla de gånger man behövt höra honom sjunga på TV tycker jag inte det är mer än rätt att han får äta varanpenis i TV.

Kristina 33, vill att Per Gessle ska delta i showen;
- Kan ni inte ta med Per Gessle i nästa års säsong av Kändisdjungeln? Jag vill hemskt gärna att han ska äta panda-testiklar också, ifall det går att ordna? I annat fall går det bra med testiklarna från vilket sorts däggdjur som helst.

Presschef vid TV4, Filippa Camillasson, låter hälsa att man är glada över den oerhörda responsen och meddelar att man redan påbörjat arbetet med att hitta lämpliga kandidater till nästa års serie. Både Johan Palm och Per Gessle uppges vara med på listan över kandidater, andra personer som också tillfrågats är Johannes Brost, Jan Emanuel Johansson och Anna-Maria Corazza Bildt.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: resume resume2 resume3
Annons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!