Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Pappan tog bilder lmpade fr en riktigt grym profilbild fr Facebook.
Pappan tog bilder lmpade fr en riktigt grym profilbild fr Facebook.

Trendpappa planerade barnens Facebookprofil

Publicerad: 2011-02-25

En trendmedveten pappa i Örebro har planerat sina barns framtida Facebookbilder.

Pappan, Leif Bergwick, är 38 och beskriver sig själv som "down with the kids", tog 160 bilder av sina barn med appen "Hipstamatic" på sin iPhone4;
- Den här tekniken kanske känns lite 2010. men den kommer och går, jag beräknar att det här kommer vara populärt igen när de är äldre.

Barnen fick leka med diverse leksaker och andra prylar medan pappan fotograferade, bland annat Harry Potter leksaker och Dragon Ball.
- Leksaker fungerar alltid, de här Harry Potter prylarna kommer vara lika kultiga som Turtles och Star Wars Ewoker är idag, förklarar Leif.

Pappan berättar även att han tror att dagens elektroniska prylar kommer att bli klassiska retroföremål i framtiden likt kobratelefonen från sextiotalet;
- Jag tror iPhone och iPad kommer att vara jäkligt retro om en 13-14 år när det är aktuellt för barnen att skaffa Facebookkonton, därför har vi också arrangerat ett par foton där de ligger på sängen och läser på en iPad, sängen har muminörngott, det blir perfekt.

Pappan nekar till att han går till överdrift med sina förberedelser;
- En del kanske tycker jag har gått till överdrift med detta men så säger de bara för att de inte hänger med och förstår sig på Facebook.

- Själv har jag en bild på mig själv när jag är 9 år, i röd polotröja lekandes med en kotte som har tändstickor som ben.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev