Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
18 Juli 2024
 
Eric Saade vann Melodifestivalen 2011.
Eric Saade vann Melodifestivalen 2011.

Sverige skickar kille utan hår på snoppen till Eurovision

Publicerad: 2011-03-14

Sveriges största musiktävling har tystnat för i år. Eric Saade tog hem årets Melodifestival. Han kom två förra året, då med låten "Manboy". 

Saade vann med låten "Popular" och kommer att tävla med den låten för Sverige i Düsseldorf i Tyskland. Det var dock nära att det inte blev någon final för Saade. Melodifestivalen höll nämligen på fram till klockan 22.00 på lördagen. Klockan 22.00 är det senaste som Eric får vara ute, men Erics pappa kunde följa med, så det gick bra i alla fall.

Efter att Eric Saade vunnit den svenska uttagningen stod det att läsa många nya fakta om honom på internet. Svenskbladet har tagit del av nya, tidigare helt okända uppgifter. 

Vad många inte vet är att Eric Saade inte har något hår på snoppen. Han tycker det blir för starkt med mer än två teskedar O'boy och under Melodifestivalen har han fått dispens från sina föräldrar att vara uppe efter 20.30.

Eric Saade har även hål i "fel öra", han har i "gay-örat".

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Relaterade länkar: DN Aftonbladet hd.se SR SR2 Sydsvenskan Sydsvenskan2 TV4 Ab3 Ab4 SvD VäxjöNytt X3M/YLE Expressen ÖT Sourze Svenska YLE Expressen5 Expressen6
Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev