Amazon.se
Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
5 Oktober 2022
 
Chatroulette är utmärkt för den som vill titta på lurviga könsorgan.
Chatroulette är utmärkt för den som vill titta på lurviga könsorgan.

Revolutionerande ny onani-tjänst på nätet

Publicerad: 2010-03-19

Alla pratar nu om det nya Internetfenomenet Chatroulette, en sida som slumpvis sammanför personer så att de kan använda sina webcams för att chatta med varandra. Sidan skapades som ett hobbyprojekt av den 17-årige ryske studenten Andrey Ternovskiy med avsikt att användas av han och hans vänner för att komma i kontakt med nya personer.

På fem månader växte sajten explosionsartat och varje kväll kopplar nu 20.000 människor, som har alltför mycket tid över i sitt liv, upp sig till Chatroulette för att beskåda en blandning av diverse freaks, manliga onanister och enstaka fjortonåriga tonåriga flickor.

Roger Lundbäck 35, från Ockelbo är en av de många obegripliga personer som besöker Chatroulette varje kväll för att beskåda freakshowen;
- Det är helt fantastiskt, tid som jag brukade spendera framför TV:n tittandes på någon amerikansk TV-serie eller framför datorn spelandes något dataspel, kan jag nu slösa bort framför en webcam med en komplett främling.

Hela fenomenet Chatroulette betecknas nu av experter som en renässans för blottare över hela världen. Professorn i Social Media vid Lunds Universitet, Göran Stollerud har kommenterat;
- Chatroulette är en unik tjänst som revolutionerat Internet, aldrig någonsin har det varit så enkelt för en totalt anonym lönnfet hårig man att blotta sitt lurviga könsorgan för en tonårsflicka som det är idag, wow vilken tjänst den här ryske killen gjort mänskligheten, förklarar en uppgiven Stollerud.

- Man upphör aldrig att förvånas över hur ett globalt verktyg såsom Internet kan användas för kommunikation och utbildning, men hur det alltid ignoreras till förmån för saker som anonyma chatprogram, besök på Rotten.com och Facebook-test som avgör vilken karaktär ur Twillight du är mest lik.

- Jag tror fan det kvittar att både IPRED- och FRA-lagen röstats igenom, allt vi kommer bry oss om i framtiden är ifall vi kan visa oss själva nakna i en webcam under 10 minuter för en anonym främling, tillägger Stollerud.

En nyligen genomförd statistisk undersökning har kartlagt de olika grupper som använder sig av Chatroulette;

  • Skamlösa masturberande män i åldern 18-60.
  • Skäggiga män som ser ut som livsfarliga motorcykelknuttar.
  • Unga gängmedlemmar med snusnäsduk över huvudet.
  • Manliga utklädda freaks som inte vågar visa sig utomhus iklädd BH/åtsittande leopardmöstrad dräkt/negligé.
  • Perversa freaks som utger sig för att vara tonårsflickor.
  • Förfestande killgäng som visar rumpan i kameran.
  • Ensamma mammor i åldern 40+
  • Fjortonåriga tonårsflickor som letar efter snygga tonårskillar.

Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 5 kommentarer

BLOTTARE
ja nu är det sommar i gen många vacra flickor att titta på men nu klarar jag av att bara titta och inte blotta mig för dom bara runka efter dom i smyg ej visa mer bara dold blottning det är inte så lätt med alla underbart vackra flickor suget fins men nu är det över domm flesta blottare är ofaliga och blottar sig inte för barn

FREDETTA BLOTTARE, (för 40 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

KUKVISAREN
JAG ÄLSKAR ATT VISA MIN KUK PÅ CHATAROULETTE KAN INTE SLUTA MED DET

KUKVISAREN, (för 42 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

en korv i min mun
Det var en riktigt bra tidsmaskin du hittade. kan jag köpa den på blocket senare i mars eller måste jag lämna en ansökan? p.s. ang. artikeln. jag har aldrig sett en 40 årig mamma men skulle vara trevligt med lite sällskap... MVH: "Hunken" aka. brunögat sanchez p.s.s. 30 slak, ;)

En anonym urna, (för 43 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Ingen tårta
Njae... föregående talare tar upp en intressant synpunkt. B. Messer misstar dock i vilken riktning implikations-pilen pekar. Det hade varit en tautologi om det hade stått "tonåriga fjortonårsflickor", i.o.m. att alla fjortonårsflickor uppfyller detta. Uttrycket "fjortonåriga tonårsflickor" är dock ett helt korrekt, informativt, och även vagt upphetsande uttryck.

Messerschmidt, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Tårta på tårta, någon?
"Fjortonåriga tonårsflickor"? Till skillnad från alla fjortonåriga flickor på dagis då eller?

Besser Messer, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby
Twingly BlogRank