Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
22 Juni 2024
 
Chatroulette är utmärkt för den som vill titta på lurviga könsorgan.
Chatroulette är utmärkt för den som vill titta på lurviga könsorgan.

Revolutionerande ny onani-tjänst på nätet

Publicerad: 2010-03-19

Alla pratar nu om det nya Internetfenomenet Chatroulette, en sida som slumpvis sammanför personer så att de kan använda sina webcams för att chatta med varandra. Sidan skapades som ett hobbyprojekt av den 17-årige ryske studenten Andrey Ternovskiy med avsikt att användas av han och hans vänner för att komma i kontakt med nya personer.

På fem månader växte sajten explosionsartat och varje kväll kopplar nu 20.000 människor, som har alltför mycket tid över i sitt liv, upp sig till Chatroulette för att beskåda en blandning av diverse freaks, manliga onanister och enstaka fjortonåriga tonåriga flickor.

Roger Lundbäck 35, från Ockelbo är en av de många obegripliga personer som besöker Chatroulette varje kväll för att beskåda freakshowen;
- Det är helt fantastiskt, tid som jag brukade spendera framför TV:n tittandes på någon amerikansk TV-serie eller framför datorn spelandes något dataspel, kan jag nu slösa bort framför en webcam med en komplett främling.

Hela fenomenet Chatroulette betecknas nu av experter som en renässans för blottare över hela världen. Professorn i Social Media vid Lunds Universitet, Göran Stollerud har kommenterat;
- Chatroulette är en unik tjänst som revolutionerat Internet, aldrig någonsin har det varit så enkelt för en totalt anonym lönnfet hårig man att blotta sitt lurviga könsorgan för en tonårsflicka som det är idag, wow vilken tjänst den här ryske killen gjort mänskligheten, förklarar en uppgiven Stollerud.

- Man upphör aldrig att förvånas över hur ett globalt verktyg såsom Internet kan användas för kommunikation och utbildning, men hur det alltid ignoreras till förmån för saker som anonyma chatprogram, besök på Rotten.com och Facebook-test som avgör vilken karaktär ur Twillight du är mest lik.

- Jag tror fan det kvittar att både IPRED- och FRA-lagen röstats igenom, allt vi kommer bry oss om i framtiden är ifall vi kan visa oss själva nakna i en webcam under 10 minuter för en anonym främling, tillägger Stollerud.

En nyligen genomförd statistisk undersökning har kartlagt de olika grupper som använder sig av Chatroulette;

  • Skamlösa masturberande män i åldern 18-60.
  • Skäggiga män som ser ut som livsfarliga motorcykelknuttar.
  • Unga gängmedlemmar med snusnäsduk över huvudet.
  • Manliga utklädda freaks som inte vågar visa sig utomhus iklädd BH/åtsittande leopardmöstrad dräkt/negligé.
  • Perversa freaks som utger sig för att vara tonårsflickor.
  • Förfestande killgäng som visar rumpan i kameran.
  • Ensamma mammor i åldern 40+
  • Fjortonåriga tonårsflickor som letar efter snygga tonårskillar.

Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev