Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
27 September 2022
 
De två svärmorsdrömmarna öppnar nu en klubb tillsammans.
De två svärmorsdrömmarna öppnar nu en klubb tillsammans.

Ola Lindholm och Sven-Otto Littorin startar klubb tillsammans

Publicerad: 2011-09-07

Före detta politikern Sven-Otto Littorin och före detta programledaren Ola Lindholm meddelande överraskande idag att de de gör gemensam sak och startar en klubb som ska värna om människors privatliv.

Innanför lyckta dörrar på en fastighet i Östermalm som hyrs av de båda kommer "privatlivet" att skyddas. På arbetsförmedlingen Östermalm annonserar man redan efter serveringspersonal, vilken man beskriver som "unga kvinnor, gärna från de baltiska staterna".

Sven-Otto Littorin förklarar;
- Vårt privatliv är mycket viktigt, tidningarna och allmänheten måste respektera vårt privatliv.

- Därför har vi grundat denna klubb där vi kommer spendera väldigt stor del av våra privatliv i en miljö där få kommer ha insikt i vad vi gör, vilket är poängen med ett privatliv.

Ola Lindholm förklarar att även andra personer som vill skydda sitt privatliv är välkomna till klubben.
- Ingen ska behöva få negativa konsekvenser på grund av sitt privatliv.

- Särskilt inte om man beskylls för något olagligt men egentligen är oskyldig, då är det extra viktigt att värna om privatlivet, vara helt tyst och inte ge någon förklaring.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: blogg resume SvD Sydsvenskan HD DN DN2 DN3 ronge ronge
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 7 kommentarer

Det var enonstig klubb
Efter rek gick jag med i deras klubb. Redan på en gång märkte jag att det var någonting konstigt. Serveringspersonalen var naken förutom flip-flopps. I en soffa satt det fyra killar som spelade nätpoker på sina telefoner i bara kallingar och nätbrynja. Toan var upptagen men dörren stod på vi gavel. Köket var fullt av pizzakartonger och Coca Cola-flaskor, det luktade som en soptipp överallt. En kille som kallade sig Anders Borg klämde mitt kön och ville jämföra storleken.

Johan Müller, (för 22 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Naturfotograf/ the one and only värd namnet
Kan man söka medlemskap? Känner att min personliga integritet har blit kränkt och att bland att Degans Svenskbladet inkräktar i mitt privatliv. Känns som om folk försöker klona in mig i de mest pinsamma situationer.

Re: Re: Vi behöver en ny värdegrund
Efter att jag läst mer på den här sidan förstår jag att Du har rätt. Att det inte kommer att finnas en 'privatlivs'-klubb när jag blir frisläppt. Det är deprimerande att människors egenheter och lust inte kan bejakas mer i dessa moderna tider. Att man kan förföljas bara för att man går lite utanför normen. Men tack IQ Fiskmås för att Du så uppenbart ser det ingen annan ser.

Gran Fucking Klnning, (för 48 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

IQ fårskock
I vilken utsträckning är nyheter i allmänhet "på riktigt" då? De är mer eller mindre realistiska tolkningar gjorda av människor precis som denna. Det riktigt tragiska är inte att folk "går på" svenskbladets artiklar, utan att de flesta okritiskt tar "etablerade" tidningars artiklar som någon slags automatisk "sanning" som ej kan ifrågasättas.

Sally Sceptic, (för 48 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Vi behöver en ny värdegrund
Det finns alltså folk som på fullt allvar tror att det här är riktiga nyheter? :o Inte konstigt att dom läser Aftonbladet. :/

IQ Fiskms, (för 48 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet r lugnt ... sger Liam
Twingly BlogRank