Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
4 Oktober 2022
 
Med IKEAs nya PERVERS ställning kan man hotta upp sitt sexförhållande.
Med IKEAs nya PERVERS ställning kan man hotta upp sitt sexförhållande.

Ny spännande möbel från IKEA

Publicerad: 2009-05-07

IKEA har i veckan lanserat en ny sovrumsmöbel, sexställningen PERVERS, vilken tillåter utövare att ha sex i åtta olika spännande ställningar. Ställningen är den första i sin klass som tillverkats av IKEA då den direkt syftar till att förbättra och berika folks sexliv och formgivaren Gunilla Slutberg berättar om sina tankar bakom ställningen PERVERS;

- IKEA har påverkat och hjälpt till i så många aspekter av svenska folkets liv de senaste 50 åren. Sängar som folk sover i större delen av sitt liv, kokkärl som folk lagar sin mat i, IKEA påverkar så att säga alla delar av livet. PERVERS sexställning blir då egentligen bara en förlängning av den existerande filosofin, nu kan IKEA förbättra ännu en del av dess kunders liv.

Veronika Kronér, ansvarig för sovrum på IKEA Barkarby kommenterar;
- Det är många som skrattar till när de ser ställningen uppmonterad här på sovrumsavdelningen, men den har faktiskt sålt jättebra. Många par passar dessutom på att prov-ligga ställningen i vårt showroom så att de kan se om det är någonting för dem.

Även om de inte vill medge det öppet så är det många som väljer att smyga på en ställning på vagnen vid tag-självlagret vid utgångskassorna. Eftersom alla lådor här på IKEA är i samma bruna anonyma wellpapp tror jag att själva anonymitetsfaktorn har hjälpt försäljningen, berättar Veronika Kronér.

PERVERS finns tillgänglig i svart eller silver, klädsel finns tillgänglig i svart och rött läder, samt zebra- och leopardmönster.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 12 kommentarer

Fel namn
Jag tror allvarligt talat att det finns en affärsid här och att någon borde ta chansen att tjäna pengar på den! Det enda som inte är klockrent är namnet. Var ligger det perversa i att kunna pröva olika ställningar på ett praktiskt och bekvämt sätt? Möbeln borde ha ett rejält och folkligt namn som Älskog, Giftas eller Per-Albin.

Sten-Inge, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Bra humor sb!
synd att den inte finns :/

styve stefan, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Handtag!
Vad jag gillar bäst är handtagen. Det bådar gott att kunna ta i rejält.

Gurkberit, (för 58 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

åhhh
Nokia-annonsen är riktigt inspirerande...

Zaphod, (för 58 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Jättebra idé!
Om den bara kostade 498:- tror jag faktiskt att den skulle sälja som smör. Dock tror jag inte att en sådan billig grej skulle hålla för mig och min gubbe - vi kar kn*llat sönder både en bäddsoffa och en dubbelsäng från just IKEA. Det enda som fortfarande håller är diskbänken och den är inte så bekväm.

Gumman, (för 58 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank