Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
22 Juni 2024
 
Med IKEAs nya PERVERS ställning kan man hotta upp sitt sexförhållande.
Med IKEAs nya PERVERS ställning kan man hotta upp sitt sexförhållande.

Ny spännande möbel från IKEA

Publicerad: 2009-05-07

IKEA har i veckan lanserat en ny sovrumsmöbel, sexställningen PERVERS, vilken tillåter utövare att ha sex i åtta olika spännande ställningar. Ställningen är den första i sin klass som tillverkats av IKEA då den direkt syftar till att förbättra och berika folks sexliv och formgivaren Gunilla Slutberg berättar om sina tankar bakom ställningen PERVERS;

- IKEA har påverkat och hjälpt till i så många aspekter av svenska folkets liv de senaste 50 åren. Sängar som folk sover i större delen av sitt liv, kokkärl som folk lagar sin mat i, IKEA påverkar så att säga alla delar av livet. PERVERS sexställning blir då egentligen bara en förlängning av den existerande filosofin, nu kan IKEA förbättra ännu en del av dess kunders liv.

Veronika Kronér, ansvarig för sovrum på IKEA Barkarby kommenterar;
- Det är många som skrattar till när de ser ställningen uppmonterad här på sovrumsavdelningen, men den har faktiskt sålt jättebra. Många par passar dessutom på att prov-ligga ställningen i vårt showroom så att de kan se om det är någonting för dem.

Även om de inte vill medge det öppet så är det många som väljer att smyga på en ställning på vagnen vid tag-självlagret vid utgångskassorna. Eftersom alla lådor här på IKEA är i samma bruna anonyma wellpapp tror jag att själva anonymitetsfaktorn har hjälpt försäljningen, berättar Veronika Kronér.

PERVERS finns tillgänglig i svart eller silver, klädsel finns tillgänglig i svart och rött läder, samt zebra- och leopardmönster.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev