Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Ulf Bingsgård (M), kommunalråd i Trelleborg regisserar Stjärtmannens nya show
Ulf Bingsgård (M), kommunalråd i Trelleborg regisserar Stjärtmannens nya show

Moderate kommunalrådet Ulf Bingsgård utser sig själv till Sveriges roligaste man

Publicerad: 2012-01-15

Ulf Bingsgård (M) från Trelleborg, känd för sitt twittrande om skottdramat i Malmö ska sluta som kommunalråd.

Bingsgård har länge närt en dröm om att få stå på scen och säga kvickheter som folk ska applådera och skratta åt i flera timmar. Men efter det senaste twittrandet fick han klart för sig att komedi är en svår konst och att det är lätt att bli missförstådd.

- Jag var jätterolig, alla som läste mitt inlägg skrattade. Det var bara de politiskt korrekta som inte har någon humor som förstörde alltihop.

- Jag ville lyfta frågan. Ville att den skulle hamna på dagordningen. På ett lättsamt sätt, jag är en sån kille. Skämtsam och skön. Men de som inte känner mig kanske inte förstår det.

Bingsgård lägger stå upp-drömmarna åt sidan, trots att han är Sveriges roligaste man. Nu siktar han på en karriär som regissör istället, Sveriges roligaste regissör. Han har kontaktat en rysk cirkus i Kazan, dit han åker i slutet av januari för att träffa jättekvinnan Svetlana och stjärtmannen Oleg. Ulf Bingsgård ska skapa världens roligaste show, med världens roligaste regissör.

- Ska gifta mig med jättekvinnan Svetlana. Vi har aldrig träffas men är ändå jätte, jättekära. Det är helt magiskt vad man kan göra med sociala medier när man lärt sig det.

Ulf Bingsgård ler lite inåtvänt när han tänker på Svetlana.

- Vi brukar chatta när jag är på Kommunfullmäktige, det är jätte, jättetråkiga möten. Men då skickar jag jättesöta smileys till Svetlana, det är hur busigt som helst. Om jag inte twittrar förstås, men då är jag mer komisk, inte så romantisk.

Ulf Bingsgård tittar med en längtansfull blick på en karta han har över Kazan och ett foto över stadens stolthet, Kazans Kreml.

- Det blir väl några spelningar i Las Vegas. Med stjärtmannen och Svetlana. Och sen får vi se. 


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: Olas tankar Roda berget Alliansfritt Trelleborgs Allehanda Trelleborgs Allehanda 2 Sydsvenskan Sydsvenskan 2 SKD DN AB
Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev