Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
30 September 2022
 
Flera hemliga bud har kommit in på Jacksons näsa.
Flera hemliga bud har kommit in på Jacksons näsa.

Michael Jackson i 10 sista avskedskonserter

Publicerad: 2009-03-09

Michael Jacksons 10 avskedskonserter i London kommer bli hans sista framträdanden i hans karriär. Stjärnans management berättar att kostnaden för diverse operationer och reparationer nu blivit så hög att Jackson helt enkelt inte är kostnadseffektiv i jämförelse med yngre popstjärnor. Efter de 10 konserterna kommer han att skrotas och säljs som reservdelar till högstbjudande.

Musikexperter pekar på att yngre popstjärnor som Justin Timberlake och Flo-Rida kan producera fyra gånger mer falsetto-baserad pop än Jackson med långt färre utbrott av sinnessjukdom.

Flera samlare har uttryckt intresse för Jacksondelar och producenten Quincy Jones har lagt ett förhandsbud på 9 miljoner dollar på stjärnans fötter för att äntligen ska kunna lära sig att ''moonwalka'', en Japansk affärsman har lagt ett hemligt bud på Jacksons hår vilket han hoppas lägga till sin privata samling som redan inkluderar James Browns kalufs.

I samband med konserterna kommer Jackson även att ha en enorm loppmarknad med föremål från hans hushåll, bland dessa finns 5.000 oöppnade påsar med torrfoder lämpligt för chimpanser, en bronsstaty skala 1:1 föreställandes Macauley Culkin (pojken från "Ensam Hemma"-filmerna) när han plockar upp en tvål samt ett stort antal syretält.

Senaste gången Michael Jackson turnerade var History-turnén för 12 år sedan då han spelade 82 konserter i 58 olika städer. Biljetterna till Jacksons konserter kommer att släppas nästa fredag, den 27:e Mars, 350.000 fans har redan skrivit upp sig för förköp av biljetter.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 2 kommentarer

Budnivån?
Var kan man tänkas få betala för dom intimare delarna. Om man kan lägga vantarna på orginalet så kan man nog sälja gipsavgjutningen med vinst sen.

Sren Svan, (för 59 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Falsetto-baserad pop
..är en jätteindustri.

Beng-Bella, (för 59 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby
Twingly BlogRank