Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
16 Juni 2024
 
Sedan man upptäckte att spel kunde länkas samman har Farmville inte varit sig likt.
Sedan man upptäckte att spel kunde länkas samman har Farmville inte varit sig likt.

Marijuanaodling i Farmville - försäljning i Mafia Wars

Publicerad: 2010-04-22

Åtskilliga Facebookanvändare har nu upptäckt en bugg i de populära Facebookspelen Farmville och Mafia wars.

Det har visat sig att man i Farmville kan byta ut de traditionella grödorna mot marijuna, som sedan med god förtjänst kan säljas i Mafia wars. 15-årige Jonathan från Värnamo var den första att upptäcka buggen;
- Det var rast i plugget och det var så slaskigt ute så jag stannade inne och fixade lite med Mafia Wars och Farmville istället.

- Så fick jag plötsligt en idé , varför kan jag inte bara odla Marijuana på min bondgård istället och sen skicka skörden till Mafia Wars. Jag kollade bland grödorna och hittade cannabis under bokstaven C, jag planterade på allt land jag hade och det blev en jätteskörd!

Jonathan anser inte att det är fusk att de två spelen kan sammanlänkas utan menar att det bidrar till att göra bägge spelen mer spännanade;
- Det är praktiskt att kunna länka samman de två spelen, det blir mer spännande på det viset. Marijuanan ger stora förtjänster men jag kan även halshugga en av mina hästar i Farmville ifall jag vill skicka en varning till en annan liga.

Till en början drog Jonathan in stora förtjänster från marijuanaförsäljningen i Mafia Wars tills en rivaliserande liga kom på hans hemlighet, och gjorde en räd på hans bondgård. Det slutade med en massaker på hans kreatur och flera brända cannabisfält.

Numera låter Jonathan sin Farmvillegård patrullernas av tungt beväpnade vakter, samtidigt har han låtit hägna in gården med ett högt elstängsel samt har byggt vakttorn placerade i jämna intervaller. Samtidigt har han köpt en attackhelikopter som han anvander för att förinta andra spelares gårdar med.
- Det är lite som när Scarface hade laboratorier i djungeln, skrattar Jonathan.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Helfoder för hund och baby