Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
29 September 2022
 

Kändisar vill jobba på riktigt

Publicerad: 2009-03-05

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, inspirerad av filmen "Legally Blonde", har bestämt sig för att bli advokat.

- Jamen, liksom, jag bara såg att "Va! Hon är ju som jag. Och liksom lika smart också ba!". ett: hon har häftiga kläder, fast de är gamla nu liksom. Två: Hon är blond, och de e jag me (Blondinbella efftevii) och tre: jag har likadana skor som hon har i sista halvan av filmen! Rättegångar verkar bara så intressant och sen ska jag bara "Objection! He didn't do it liksom!" och så vinner jag för ingen kan ana att jag är så bra på att vara advokat.

- Efter jag är klar med det ska jag liksom bli politiker, precis som i "Legally Blonde 2" och jobba i regeringen. Kanske med utstötta små hundvalpar och sånt!

 Nu har flertalet andra C-kändisar och de halv-mesyrer som ratades från "Let's roller-disco" också gått ut i media för att visa vad de vill bli när de växer upp.

Janne "hård-Janne" Lagulfsson, 19år  - som åkte ut i ett dåligt klipp i uttagningen till "Idol"

-När jag blir stor ska jag bli cowboy. Jag har också letat inspiration bland filmer och efter jag såg "Nu våras det för sheriffen" så var det bestämt.
-Men vad händer med din karriär?
- Alla vill köpa mina skivor och jag får inte ställa upp i nästa års Idol, fast jag sa att jag borde få, för jag borde vunnit!

Lisa "Supersjtärna-Tärna" Stenängsson, 21år - som bloggar om att vara populär på Lunarstorm

-Jag vill liksom bli känd!  Jag ska alltid bli känd och omtyckt, som Madonna. Sen ska jag och Paris Hilton göra filmer tillsammans och hänga och vara balla! Och ingen av mina gamla klasskompisar kan reta oss för vi är mer kända och folk tycker om oss mer än dom. Sådeså!
-Vad inspirerade dig?
-Min bästis Kattja! Hon sa att "Du kan bli känd, liksom!" och så har jag sett massor som är på tv och jag vill bli som dom! Kända och alla bara älskar dom!!!

Jörgen Van Grath, 45år - var med i uttagningen till "Let's dance mot stjärnorna på is"

-Jag vill bli rymdgubbe. Mamma och pappa, sover sött, men jag är en astronaut! Jag vill vara riktigt stor och känd som Armstrong och åka till Mars och se hur de e där! Sen vill jag rädda jorden från meteorer som kommer och spränga dom.
-Hur visste du att du ville bli astronaut
-Jag har hela box-setten med "Armageddon", "Deep Impact" och "Apollo 13" så jag vet hur det går till att vara i rymden! Sen har jag följt Kenny Starfighter, för han är så cool!

Kalle "Full-Kalle" Lagerkrantz, 16år - bloggar om hur kassa andra bloggare är, och fick inte ens träffa juryn på "Expidition Öde Ö"

-Jag vill bli en björn!
-Va?
-Ja, som Bamse liksom och kunna vara starkast i världen och bara göra som jag vill och äta honung som jag får av min farmor. Sen ska jag hänga med alla coola kaniner och sköldpaddor, och visa dom att jag är jättesnäll så de tycker om mig och så får man resa jättemycket med ballong.Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 4 kommentarer

Björn
-Jag vill bli en björn! hahaha omg, klockrent.

Azne, (för 59 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Vad faaan?
Vem fan tror hon att hon är?? Skaffa dig ett jobb!

RAUS, (för 59 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

apa
Aha det var fan de skönaste jag läst!

apa, (för 59 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Det var det dummaste jag hört
Varför ska alla dra nytta och tjäna pengar på skit och ingenting ? När jag var med i BB 2001 så handlade det bara om att synas i TV. Hemma i Tyresö så blev jag kallad för Big Brother Bengan. Ska jag vara ärlig så hade jag fått biljetter till veckofinalen hela säsongen och alltid plats på främre raden. Inte fan har jag blivit känd för det ?

BB-Bengan, (för 59 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera p Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank