Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
22 Juni 2024
 
Johnny Modigh, 40, känner sig lurad av videobutikskillen.
Johnny Modigh, 40, känner sig lurad av videobutikskillen.

Johnny, 40, hyrde jättedålig film

Publicerad: 2012-04-05

Johnny Modigh fyllde 40 år på onsdagen och för att fira valde han att hyra en film i den lokala videobutiken. 

Johnny stod länge och valde film, men hade svårt att bestämma sig. Därför valde han att fråga videobutikspersonalen om tips. Tipset han fick från den (till synes "19-årige") killen bakom disken var "Jägarna 2". Videobutikskillen sa att den skulle vara "en bra film, med bra personregi".

Eftersom Johnny sett förlagan till "Jägarna 2" och hört om filmen så valde han att lägga sin pengar på den.

Glad i hågen och med entusiasmen hos någon som firar sin födelsedag med att hyra film, hopsade Johnny hem till sin lägenhet i närheten. 

Dessvärre lyste festen som Johnny föreställt sig den med sin frånvaro. Filmen, "Jägarna 2", visade sig vara jättedålig.

Johnny berättar med egna ord:

- Jag ville fira min födelsedag, det är ju inte varje dag man fyller förti liksom. Jag kunde ju ha åkt och hälsat på farsan, men han ligger ju bara som en grönsak på hemmet, det är så inte så jävla kul att åka dit alltid. Han rabblar bara en massa siffror när man försöker säga något till honom. Så jag ville koppla bort det lite. Fly vardagen för en stund.

- Jag hade laddat upp inför kvällen. Köpt salta pinnar och två öl på Lidl. Första kvarten av filmen var helt okej, kanske var det mina förväntningar som gjorde att den kändes bra. Sedan blev det bara sämre och sämre. 

Johnny Modigh är skeptisk till den hjälp han fick i videobutiken. Om han inte utsatts för påtryckningar från videobutikspersonalen så kanske han hade hyrt en annan film som inte varit skitdålig.

- Kjell Sundvall, vad är det för en kass jävla regissör egentligen? Kolla på hans cv. Han är ju Sveriges Uwe Boll, varför uppmärksammas inte detta mer i medierna? Varför tillåter vi honom att fortsätta göra film? Det är inte värdigt en demokrati.

- Nästa gång jag hyr film så ska jag hyra "Immortals", såg en så jävla ball trailer på den.

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev