Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
29 September 2022
 
Det firades i New York, Mombasa, London, Rom och många fler platser.
Det firades i New York, Mombasa, London, Rom och många fler platser.

Johan Palm ute ur Idol - Världen jublar!

Publicerad: 2008-11-29

Ett flertal storstäder befann sig under lördagen i karnevalsstämning efter det glädjande beskedet i fredags. Johan Palm, även känd som "gnällaren", blev slutligen utröstad ur Idol 2008 efter fredagens framträdande.

I New York tågade tusentals människor under plakat med slagord såsom "Johan bye bye" och "We had enough of Johan Palm!". Folkmassan samlades i Madison Square garden där Alice Cooper framförde originalversionen av Poison efter att den svarte pastorn Jessie Jackson hållit ett tal där han 

- Jag är visserligen ingen stor fan av varken Indie eller Rock, men gläds de själar jag sörjer för så gläds även jag, detta är en stor dag för mänskligheten, sa pastorn inför den jublande folkmassan.

I Rom hade en folkmassa på åtskilliga tusen samlats för att höra Joseph Ratzinger, påven Benedictus den sextonde, tala sig varm om Johans utröstning.

- Trots att jag är glad att Johan Palm äntligen blev utröstad måste vi som goda kristna visa förlåtelse och be för Johan... samt be att han aldrig kommer i närheten av en mikrofon igen, deklarerade Ratzinger.

Även utanför västländerna firades Johan Palms utröstning, i Botswana dansade pojkar traditionella danser på gatan.

- Jag vet knappt vem Alice Cooper är men till och med jag kan sjunga en bättre cover än Johan Palm, skrattar lille Motswane Tebogo 12 år.

 


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 9 kommentarer

En gång Internet - alltid Internet
Du har glömt bort att allt som publiceras på nätet finns kvar för alltid - både Birgers mycket träffande rapport om en mycket stor nyhet, och Johan Palms vidriga tolkning av... tja, släng in vilken låt du vill här: _ _ _ _ _. Förresten, jag kommer inte att kolla efter svar här förrän om 8 månader, så du behöver inte stressa med svaret...

Uusman, (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Dålig artikel
HAHAHAHAHAHAHA! Världens sämsta artikel, tror att alla kommer att bli gladare när den här förfärliga artikeln tas bort från internet för alltid! Du vet inget om Johan, han har utstrålning, är rolig och är mycket populärare än du, Biger. Du är väl bara avundsjuk på honom. Alla tjejer vill ha honom men alla tjejer tycker att du är en läskig gammal gubbe. Det måste vara hårt att se att så många andra är så mycket bättre än du!

Till Birger Ollonborg, (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Så jävla rätt!
Så jävla rätt och underhållande!

Idolsuger.nu, (för 58 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

hohoho
ollonborg. du äger

hohoho, (för 58 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Idioter
Ja fy fan vad roligt, hur kan man bara skriva något så kul!

Pohan Jalm, (för 58 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Twingly BlogRank