Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
28 Februari 2024
 
IKEA lanserar nu sina sexmöbler fullt ut.
IKEA lanserar nu sina sexmöbler fullt ut.

IKEA säljer sexmöbler i Thailand

Publicerad: 2012-06-08

Lanseringen av ett IKEAvaruhus i Thailand förra året har följts av en enorm succé för den svenska möbeljätten. Många av produktnamnen har nämligen visat sig betyda saker som "oralsex", "petting" och "avsugning" på Thailandska.

Tack vare de fräcka namnen har försäljningen har skjutit i höjden och man talar nu om en av de mest lyckade etableringarna någonsin i ett nytt land, Nils Wahlin vid Inter IKEA i Holland berättar om den överraskande försäljningen;
- På IKEA är det viktigt att jobba nära människor, det ska finnas alternativ för alla budgetar i våra varuhus, både möblerna och exempelvis vad man kan äta, varmkorv i entrén eller mat i restaurangen. Man ska även kunna lämna ifrån sig barnen så att man kan handla i lugn och rol.

- Vad vi inte insåg tidigare är att folk dessutom känner sig avslappnade om det finns ett vis sex-element med i bilden, och detta tar vi nu lärdom av.

IKEA har analyserat resultaten och kommer nu att följa upp säljsuccén med sexiga produter även i andra länder. Bland annat lanserar man nu sängen "Me love you long time" i Thailand, Vietnam och resten av Asien. I Europa och USA lanseras garderoben "Gloryhole" som har ett stort hål i midjehöjd på en av dörrarna, fler produkter i samma stil förväntas levereras inom kort.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN
Annons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby