Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
28 September 2022
 
Bilden som Aftonbladet valde att inte publicera finns infälld i stora bilden
Bilden som Aftonbladet valde att inte publicera finns infälld i stora bilden

Hemligheten bakom prins Daniels finger

Publicerad: 2011-03-04

Aftonbladet skojar om prins Daniels finger och reportern låtsas ovetande om varför han egentligen står och viftar med långfingret mot sin hustru och den norska prinsessan Mette-Marit.

Men vad alla fotografer och journalister vet, men inte vågar skriva, är att prins Daniel är en notorisk näspetare. Petningen finns dokumenterad på flera bilder, men Aftonbladet vågar inte publicera bilderna av rädsla för repressalier. Uppgiften är mycket känslig och hovet har gått ut med extra PM angående prins Daniels alla klavertramp:

Detta får på inga villkor komma till allmänhetens kännedom. De tidningar som ändå väljer att skriva om hans sängvätning, näspetning, dreglande på utländska prinsessor, kraftiga vaxbildning i öronen och andra mänskliga svagheter kommer i fortsättningen inte att bjudas in till den årliga älgjakten i sällskap med Hans Majestät Konung Carl XVI Gustaf.

Hovet har begärt in extra pengar (5,5 mljoner) för att ge prins Daniel en svindyr utbildning. Huvudlärare kommer att bli Magdalena Ribbing, expert på vett och etikett samt anställd på den liberala dagstidningen Dagens Nyheter. DN kommer däremot inte att upphöjas till kunglig hovleverantör av dagstidning.

En källa som Svenskbladet varit i kontakt med och som föredrar att vara anonym, berättar att hovet i nuläget bävar för alla tillfällen då man tvingas släppa ut prins Daniel bland anständigt folk. Bidragspengarna till hans utbildning kommer att vara ett välbehövligt tillskott i den kungliga familjen.


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: AB Exp GP AB 2 DN SDS SvD Metro AB 3
Läsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 8 kommentarer

2012
Ämbete skall fås av lag, inte samlag!

Jesper, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Kungen är död, leve konungen
sluta att le och se fåniga ut. o viktoria och daniel

lenne, (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

För DYRT!
Samtidigt vet man att det brukar bli dyrare i längen än vad man först har beräknat. Jag gissar att slutnotnan kommer att hamna på 40 000 000 000 000 kr och det är väldigt mycket pengar! Jag tror här att man står inför ett pedagogisk intressant problem att förklara detta för svenska folket hur det här ska kunna gå till!

MS, (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Opinionata
So he wants to have a little fun, so what, and the other "royals" don't seem to mind. At least he's not like his father-in-law, the king, who is out screwing other women. This just proves that "royals" have fun when they get together. Too bad they don't realize that the cameras are on them most of the time.

Mirelle Betancourt, (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Kungen är död, leve konungen
Ockelbo-gymDaniel och Anorexia Viktoria Bernadotte är säker alldeles förträffliga och duktiga människor synd bara att de ska behöva leka prins och prinsesselekar i stället för att göra något bra av sin liv.

Stalle Teleboriandräng, (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank