Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
18 Maj 2024
 
Bilden som Aftonbladet valde att inte publicera finns inflld i stora bilden
Bilden som Aftonbladet valde att inte publicera finns inflld i stora bilden

Hemligheten bakom prins Daniels finger

Publicerad: 2011-03-04

Aftonbladet skojar om prins Daniels finger och reportern låtsas ovetande om varför han egentligen står och viftar med långfingret mot sin hustru och den norska prinsessan Mette-Marit.

Men vad alla fotografer och journalister vet, men inte vågar skriva, är att prins Daniel är en notorisk näspetare. Petningen finns dokumenterad på flera bilder, men Aftonbladet vågar inte publicera bilderna av rädsla för repressalier. Uppgiften är mycket känslig och hovet har gått ut med extra PM angående prins Daniels alla klavertramp:

Detta får på inga villkor komma till allmänhetens kännedom. De tidningar som ändå väljer att skriva om hans sängvätning, näspetning, dreglande på utländska prinsessor, kraftiga vaxbildning i öronen och andra mänskliga svagheter kommer i fortsättningen inte att bjudas in till den årliga älgjakten i sällskap med Hans Majestät Konung Carl XVI Gustaf.

Hovet har begärt in extra pengar (5,5 mljoner) för att ge prins Daniel en svindyr utbildning. Huvudlärare kommer att bli Magdalena Ribbing, expert på vett och etikett samt anställd på den liberala dagstidningen Dagens Nyheter. DN kommer däremot inte att upphöjas till kunglig hovleverantör av dagstidning.

En källa som Svenskbladet varit i kontakt med och som föredrar att vara anonym, berättar att hovet i nuläget bävar för alla tillfällen då man tvingas släppa ut prins Daniel bland anständigt folk. Bidragspengarna till hans utbildning kommer att vara ett välbehövligt tillskott i den kungliga familjen.


Annons

Ruffa Rvardotter

Fler artiklar av Ruffa Rvardotter


Relaterade länkar: AB Exp GP AB 2 DN SDS SvD Metro AB 3
Annons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam