Amazon.se
Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
5 Oktober 2022
 
Allför få unga män idag vet om fördelarna med porr i pappersform.
Allför få unga män idag vet om fördelarna med porr i pappersform.

FIB-aktuellt viker ut Pippi

Publicerad: 2009-10-13

Efter att den anrika herrtidningen Playboy offentliggjort att Marge Simpson blir utvikningsflicka i nästa nummer har även den svenska herrtidningen FIB-aktuellt valt att nyttja samma koncept.

Playboy, som i huvudsak vänder sig till den inhemska amerikanska marknaden, hoppas att valet av Marge Simpson ska få flera 20-åringar att intressera sig for tidningen. Varför man tror att Marge Simpson skulle intressera 20-åringar i en genomtråkig tidning utan någon riktig porr uppger man dock inte.

Svenska FIB-aktuellt väljer istallet Pippi Långstrump som sin utvikningsflicka, men skälen uppges vara de samma, man vill locka fler yngre läsare till publikationen. Chefredaktören Sixten Stenberg berättar;
- Den nya generationen av tonåringar och unga män där ute konsumerar mest porr på nätet och missar då helt alla de delar av gammaldags porr som är så viktiga och det är detta vi hoppas öppna ögonen för. Alltifrån mediokra repotage om bilar och olika länders militära elitförband till genuina porrnoveller om kvinnor som vill ha analsex med främlingar de träffar i tvättstugan.

- Dessutom tror vi kontaktannonserna som till 90% består av bilder pa mäns erigerade penisar är otroligt viktiga för alla de unga desperata män där ute som vill hitta en tillfällig kvinnlig sexpartner, tillägger Sixten Stenberg.

Valet av just Pippi Långstrump motiverar man med att "alla redan känner till vem hon är och att flertalet män säkert också redan haft sexuella fantasier om henne i uppväxten". Dessutom går hon också hem hos kvinnor eftersom hon är en stark kvinnlig symbol inom barnlitteraturen.
- Sen får vi också äntligen svar på frågan som alla man undrat över, ar Pippi lika "röd" där nere som hennes flätor är?, kommenterar Sixten Stenberg.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: SvD DN Expressen GP
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 6 kommentarer

Gå till doktorn
Hur sjutton kan man överhuvudtaget fantisera om sex och Pippi.

Smasher, (för 32 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Alla drömmer inte om Pippi
Bildligt talat är Prussiluskan ett dallrande kön helt och hållet. Det erotiska värdet av smått hispiga skolfröknar har alltför länge ignorerats av porrindustrin.

Kurre Spinoza, (för 34 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Alla drömmer inte om Pippi
Personligen föredrar jag Prussiluskan. Det är ju så man bara går och väntr på när denna hämmade kvinna ska explodera och ge sig hän helt ohämmat.

O. Nani, (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Hoppas för din skull
JohnPon, om du inte kan tala om skillnad mellan satir och verklighet. Och inte ens märka att Pippis huvud är inklippt och inte alls passar in med kroppen, så tycker jag det är kraftigt synd om dig.

Herregud, (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: FIB-aktuellt viker ut Pippi?
wow, fib aktuellt är ju bra sjuka. Skillnaden mellan playboy o fib är ju givetvis att marge är en kvinna medans pippi är ett barn... tecknad barnporr? dom själva. btw, jag hoppas att allt var ett bra skämt.

JohnPon, (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!
Twingly BlogRank